100% bonus ved kjøp av Avianca LifeMiles før 30. mai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå kan du igjen kjøpe Avianca LifeMiles til halv pris! Kjøp inntil 75 000 miles og få 100% bonus, totalt 150 000 miles. Tilbudet er gyldig for kun én transaksjon, så du må bestemme deg for beløpet på forhånd. 150 000 miles er det maksimale beløpet du kan kjøpe i løpet av et år, inkludert bonusen under denne kampanjen. Man må ha opprettet konto hos Avianca LifeMiles før 5. mai for å kunne benytte seg av dette tilbudet. Dersom du ikke allerede har gjort det, vil vi anbefale deg å opprette en konto så fort som mulig, så du kan ta del i fremtidige kampanjer.

Prisen for 75 000 + 75 000 miles er som følger:

Avianca LifeMiles screenshot

 

Dette tilsvarer ca. 13 400 NOK, og for disse pengene kan du altså fly tur/retur på Første Klasse til Hawaii! Du finner hele uttakstabellen her.

Les også vår artikkel om Avianca LifeMiles her.

Avianca er med i Star Alliance, så du kan bruke LifeMiles til å bestille fly hos selskapene som er medlem der. En av fordelene med dette programmet er at det ofte er ledig i Singapore Airlines Business Class. En annen fordel er at du kan bestille enveisbilletter til nøyaktig halv pris av tur/retur. Dersom du ikke har nok miles til en spesifikk reise, kan du også velge å betale inntil 60% av turen med cash istedet for miles. Blant ulempene er at du ikke kan bestille forskjellige klasser i samme booking. Du kan altså ikke blande Economy, Business og First. Dette blir særlig et problem hvis du vil fly First Class fra/til Norge hvor det ikke finnes First Class. De er også kjent for å ha elendig kundeservice på telefon.

Uansett, dette tilbudet er veldig bra, og vi kan absolutt anbefale å kjøpe full pott dersom du ønsker å fly Business eller First Class til meget gunstige priser. Kjøp gjerne også US Airways Dividend Miles for å ha fleksibilitet mellom alliansene. US Airways gikk som kjent over til OneWorld 1. april i år.

Kjøp Avianca LifeMiles og les betingelser og vilkår ved å klikke på denne linken.

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til denne kampanjen, kan du spørre i kommentarfeltet under artikkelen eller i vårt forum her.

Les også om hvordan du kan kjøpe gullkort hos Avianca LifeMiles i denne artikkelen.

Avianca LifeMiles vant nylig to priser under Freddie Awards, for henholdsvis beste kampanje og beste uttaksmuligheter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *