Accor Le Club: Nå kan bonuspoeng doneres til katastrofehjelp

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Accor gjør det nå mulig for kundene å konvertere sine lojalitetspoeng i Le Club Accorhotels til donasjonsfondet Solidarity Accor. Le Club Accorhotels har 17 millioner medlemmer i sitt lojalitetsprogram og de kan nå bidra økonomisk til Solidarity Accor som sammen med lokale hjelpeorganisasjoner gir støtte ved naturkatastrofer eller humanitære kriser. 

De innsamlede midlene (2 000 poeng = 40 euro) vil bli brukt til et katastrofefond for å gjenoppbygge ødelagte hjem i de landene der Accor er aktive. Blant annet støttet Solidarity Accor organisasjon ABS-CBN Foundation, som bygde skoler etter Typhoon Haiyan på Filippinene i 2014.

Accor vil også aktivt støtte Solidarity Accor ved å donere én euro for hver euro som medlemmene donerer.

– Nå kan kundene våre hjelpe de som trenger det mest, og dele den solidariteten og rausheten som vi tror på i Accor. Donasjonsfondet er vår måte å hjelpe til på i krisesituasjoner på lang sikt. Accor har som mål alltid å opprettholde et engasjement for de lokalsamfunnene der vi er aktive, sier Christine de Longevialle, adm. direktør i Solidarity Accor.

Solidarity Accor overtok Accor Foundation i 2013. Den nye organisasjonen er mer fleksibel, men tjener samme formål, å knytte kulturer sammen og støtte menneskers utvikling samtidig som integrasjonen i samfunnet fremmes. I tillegg til å gi katastrofehjelp, fokuserer Solidarity Accor sin innsats på økonomisk utvikling gjennom å fremme lokal kunnskap og utdanne og integrere ungdommer med problemer. Over 200 000 mottakere har mottatt direkte og indirekte hjelp gjennom mer enn 200 prosjekter i 41 land siden i 2008.

– Det er positivt at våre medlemmer her i Norden også kan støtte mennesker i krise gjennom Solidarity Accor sier Jan Birkelund, salgssjef for Accor i Norden.

For mer informasjon om Solidarity Accor:  

http://www.accorhotels.com/gb/leclub/benefits/partners/solidarityaccor.shtml

Vi i Bonusfeber synes dette er et flott tiltak. Vi har tidligere donert bonuspoeng til katastrofehjelp, og har oppfordret folk til å gjøre det samme.

Les også: «Bonusfeber.no» sjøsatt på Filippinene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *