Air Canada setter inn den største Dreamliner på København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tett opp mot dagen hvor Københavns Lufthavn mottar verdens største passasjerfly, Airbus A380, offentliggjøres ennå en nyhet om et stort fly som skal settes i fast trafikk til København.

Denne gangen er det dog ikke like stort fly som Airbus A380, men derimot den litt mindre Boeing 787-9 med plass til 298 passasjerer som skal til at fly fast for Air Canada på deres rute mellom København og Toronto. Dette skriver CPHTraveller.dk

Med dette flyet, som er 6,1 meter lengre enn den Boeing 787-8 som Air Canada tidligere har brukt til København, øker de kapasiteten med 47 seter per avgang. Det større flyet er et tegn på at den populære ruten fortsatt har voksende etterspørsel, akkurat som da Air Canada i år satt inn en ekstra ukentlig avgang i vinterprogrammet så der nå er 4 ukentlige avganger.

Det nye flyet begynner etter planen fast rute til København fra den 1 mai 2016, og vil flyve i hele sommersesongen.

Air Canada er ikke de eneste som annonserer at de vil fly med flytypen Boeing 787-9 fra København. Norwegian forventer å starte fast rute med samme flytype fra september 2016.

Det er absolutt positivt for Københavns Lufthavn at utviklingen går så raskt mot større og nyere flytyper. Dette vitner også om at Københavns Lufthavn gjør et godt arbeide i å tiltrekke flyselskaper med deres fasiliteter, som for eksempel den nye utbyggingen av finger C.

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Peter Krogh-Frausing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *