Air France viser frem ny First Class Suite

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air France viser nå frem bilder av sine nye First Class Suites på deres førsteklasse La Premiere. Disse vil innføres på deres Boeing 777-300, og det vil kun være fire slike suiter på hvert fly. Selv om de ikke er like ekstravagante som Etihad sin nye First Class, så ser de allikevel veldig bra ut. Selskapet har valgt å bruke gardiner istedet for faste vegger, hvilket er en interessant løsning. Fordelen med dette er at du får privatliv fra gulv til tak, i motsetning til andre First Class-suiter hvor folk kan titte over veggene. I tillegg bidrar det nok til å fremkalle følelsen av å reise slik:

Palace

Suitene gir deg 3 kvadratmeter boltreplass, og 1000 timers underholdning på en 24-tommers TV-skjerm. Det vil også bli servert champagne, kaviar og gåselever.

Servering
Servering

En annen fordel med denne suiten er at passasjerene får hele fire vinduer å se ut av, mens andre First Class-suiter innskrenker mulighetene for å se ut.

Avslapping
Avslapping

Legg merke til den buede ottomanen som vil gjøre det mer behagelig for to personer å sitte sammen og spise. Ofte består denne kun av en puff uten ryggstøtte.

Sengen er redd opp
Sengen er redd opp

Her ser det temmelig hjemmekoselig ut. Vil tro de færreste har problemer med å sove i slike omgivelser.

Bonne nuit!
Bonne nuit!
Egen bordlampe
Egen bordlampe
Suite 1A
Suite 1A
Detalj
Detalj

Når man skal servere gåselever, kaviar og andre delikatesser, må presentasjonen være i orden. Her er glass, bestikk og tallerkener i flott design:

Spiseverktøy
Spiseverktøy

I tillegg utleveres pute, pledd og toalettveske, og støyreduserende hodetelefoner fra Bose sørger for god lyd.

Amenities
Amenities

Toalettmappen er fra Givenchy, og ser slik ut:

Toalettveske med innhold
Toalettveske med innhold

Dette ser absolutt ut som et meget godt produkt, men det blir dessverre uoppnåelig for de fleste. Grunnene til dette er at First Class for det første er veldig dyrt i utgangspunktet, og for det andre er det bare Flying Blue-medlemmer med elitestatus som får lov til å bruke bonuspoeng på First Class. For det tredje koster det så mange bonuspoeng at det vil avskrekke de fleste fra å gjøre noe slikt.

For flere detaljer om produktet kan du klikke her. (Informasjon på fransk.)

 

Bilder: Air France

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *