Tjen bonuspoeng med Airbnb og British Airways!

Airbnb utleieobjekt i Toronto Canada.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Airbnb har de siste årene vokst fram som en svært populær tjeneste og en sterk konkurrent til hotellbransjen i mange land. En av de største manglene med Airbnb, i alle fall for våre lesere, er selvfølgelig fraværet av bonusprogram og bonuspoeng. Nå er imidlertid løsningen her, i alle fall for bonusjegere som er medlem av British Airways Executive Club!

I motsetning til overnatting på hotell, har ikke Airbnb hatt noe mulighet for poengopptjening. Nå har imidlertid Airbnb i samarbeid med British Airways lansert muligheten for opptjene Avios, både for leietakere og utleiere.

Airbnb utleieobjekt i Milano
Med Airbnb kan du ofte bo både romslig og godt til langt lavere pris enn på et hotell.

For de av dere som har bodd under en stein de siste ti årene, er Airbnb en tjeneste hvor du kan leie og leie ut private hjem og enkeltrom. Tjenesten har blitt kritisert fordi den øker presset på boligmarkedet i mange byer og fordi manglende regulering gir private utleiere et konkurransefortrinn som tradisjonelle overnattingsteder ikke er i stand til å møte. Tjenesten har uansett blitt svært populær blant reisende over hele verden.

Tjen Avios på leie og utleie

Som medlem av British Airways Executive Club kan du nå tjene Avios, både når de leier og når du leier ut gjennom Airbnb. Når du leier gjennom Airbnb tjener du 3 Avios per Euro, britiske pund eller amerikanske dollar du bruker. I den grad du har mulighet til å velge lønner det seg naturlig nok å betale i dollar med tanke på poengopptjening. Dersom du ikke har brukt Airbnb tidligere, mottar du også 500 Avios for din første booking.

Tjen Avios bonuspoeng med British Airways Executive Club og Airbnb

Som utleier er det også mulig å tjene poeng. Som velkomstbonus mottar du 8 000 Avios ved første utleie.

Du finner mer informasjon om tilbudet på British Airways Executive Club sin hjemmeside.

La andres ferie betale for ferien din

Det å leie ut hjemmet sitt eller bo i noen andre sitt private hjem passer nok ikke for alle. Som utleier er det er imidlertid en god mulighet for å spe på reisebudsjettet, for eksempel når du er ute og reiser selv. For deg som reiser er Airbnb en fin mulighet til å komme tettere på lokalbefolkningen.

Bruker du Airbnb eller foretrekker du hotell? Ta del i diskusjonen på forumet vårt.

Inspirert av en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk.

Foto: Airbnb

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *