Ambassador Transit Hotel – Singapore Changi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som nevnt i artikkelen Singapore Changi – verdens beste transitflyplass? så er det flere transithotell på Singapore Changi-flyplassen. Jeg har besøkt Ambassador Transit Hotel i T1 og T2. Det finnes også et transitthotell i T3, men dette var stengt for renovering da jeg besøkte Singapore Changi.

Ambassador Transit Hotel - T2
Ambassador Transit Hotel – T2

Selv om jeg først var litt skeptisk til et hotell som har valgt Comic Sans-skrifttypen i logoen sin, så ville all skepsis snart gjøres til skamme.

Transitthotellet i T2 ligger rett over Orchid Garden. Ta rulletrappen opp og du kommer til resepsjonen. Det er uansett godt skiltet på Changi, så det er ikke noe problem å finne frem. Like ved hotellet er det også en Ambassador Transit Lounge som drives av samme selskap. I loungen er det toaletter, dusjfasiliteter, en utendørs terrasse, mat og drikke buffet, samt avslapningsrom. Det er også wifi tilgjengelig i loungen.
Du kan lese mer om de ulike fasilitetene som tilbys her!

Men tilbake til transitthotellet.

Det finnes to romtyper og begge er tilgjengelige i alle transitthotellene. Standardrom inkluderer eget bad, TV og et lite kaffe- og tekjøkken. Standardrommene kommer i single-, dobbel- og trippelutgave

Budgetrommene kommer kun i singleutgave. Disse rommene har felles toalett og dusj i gangen, mens inne på rommene er det TV og en telefon.

Priser

Ambassador Transit Hotel
Kilde: Harilela Hospitality

Prisene er de samme uavhengig hvilket transitthotell du bor på.

Rommene

Ambassador Transit Hotel T2

Dobbelt standardrom
Dobbelt standardrom
Standardrommene har eget bad med dusj
Standardrommene har eget bad med dusj

Det er verdt å merke seg at ingen av rommene på transitthotellet i T2 har vinduer.

Gang mellom rommene
Gang mellom rommene
Budgetrom
Budgetrom

I løpet av den korte omvisningen så fikk jeg et greit inntrykk av hotellet. Det var rent og pent, og selv om vegg-til-vegg-teppe sjelden er en vinner for egen del, så virket det ikke så veldig slitt.
Fellesbadene virket greie nok, men markedet for budgetrom er nok mer til de som kun vil ha seg en rask strekk på senga. Premiumet opp til et standardrom vil for de fleste være verdt det, da det inkluderer eget bad med dusj.

Ambassador Transit Hotel T1

Standard trippelrom
Standard trippelrom
Standardrom med vindu og utsikt ut mot flyplassen
Standardrom med vindu og utsikt ut mot flyplassen
Universalt utformet baderom  tilhørende det trippel standardrommet
Universalt utformet baderom tilhørende det triple standardrommet
Budgetrom med vindu
Budgetrom med vindu ut mot flyplassen

Svømmebasseng på taket? Terminal 1 har det også!

Svømmebasseng
Svømmebasseng

I tilknytning til transitthotellet i T1, ligger det et svømmebasseng på taket. Prisen for å benytte dette bassenget er 13,91 SGD for de som ikke er gjester på hotellet. Du har fri tilgang til bassenget om du er gjest ved ett av de tre transitthotellene.

I tillegg til å bade eller å sole seg ved bassengkanten, så har du også tilgang til dusj og toalettartikler, i tillegg til en alkoholfri drikke.

Konklusjon

Neste gang jeg er innom Changi, så skal jeg ikke la meg lure av Comic Sans-logoen til hotellet. Dette er virkelig stedet å være hvis du har en transitt på rundt seks timer eller mer. Tilgangen til et forfriskende bad er nesten grunn nok alene for meg til å bo på et Ambassador Transit Hotel. Det er jo heller ingen ulempe at man kan få seg litt god søvn i en ordentlig seng mens man er underveis på reise.

For reservasjoner, ta kontakt med Harilela Hospitality

Standardrommene er nok å foretrekke, og da kanskje særlig de i T1 hvor noen av rommene har utsikt mot flyplassen, og fordi de ligger nære bassenget.

Standarden er grei nok i både T1 og T2, og etter renoveringen i T3 vil nok rommene der fremstå som særdeles innbydende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *