TEST: Arlanda Lounge Non-Schengen – Stockholm

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som del av en tur fra Stockholm, Arlanda til Dubai, UAE med Qatar Airways ble jeg invitert til Arlanda Lounge som ligger i Non-Schengen området, rett etter passkontrollen. Etter å ha besøkt Qatars lounger på flyplassen Hamad International Airport, Doha var forventningene høye.

Loungen er en kontrakts-lounge som benyttes både av Qatar Airways, Emirates og Ukraine International Airlines. I tillegg er loungen åpen for medlemmer av Priority Pass™. Den er derfor også alternativ for SAS reisende til Storbritannia eller USA.

Loungen ligger i F-piren i andre etasje. Rett etter rulletrappen fra opp fra passkontrollen. Loungen er bare tilgjengelig for reisende til destinasjoner utenfor Schengen-området som utelukkende går fra F Piren.

img_1886
Salat og Hummus

Servering i Arlanda Lounge

Øl, vin, kaffe, te og brus tilgjengelig for selvbetjening og ferdigsmurte smørbrød og kaker. Loungens signaturrett er rykende ferske vafler, ellers serveres ingen varm mat. Enten så spiser man ikke vafler på torsdager, ellers var det bare tomt når InsideFlyer besøkte etablissementet. Maten lignet i beste fall en militær-messe rett før stengetid.

Cold cuts i Arlanda Lounge
Cold cuts i Arlanda Lounge

I tillegg til arbeidsplassene, var det ikke stort mange andre fasiliteter i loungen utenom et tynt utvalg av aviser og magasiner og gratis trådløst Internet. WIFI var faktisk veldig bra.

Utvalget av alkoholholdig drikke - kald Pripps i kjøleskapet
Utvalget av alkoholholdig drikke – kald Pripps i kjøleskapet

Loungens åpningstider er fra kl 08.00 alle dager i uken, og  den har åpent til kl 19.00 på tirsdager, onsdager, fredager og søndager og til kl 22.00 på mandager, torsdager og lørdager.

 

Oversikt

Fordeler

+ Plassering etter pass-kontrollen
+ Relativt lite mennesker
+ Egne toaletter
+ Bra WIFI

Ulemper

- Dårlig utvalg av mat
- Ingen varmretter
- Kun økologisk vin

Service

Beliggenhet

Mat og drikke

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Dette var slette saker. Det var ingen i resepsjonen da man ankom, og generelt fravær av det meste oppsummerer besøket. Det man kan trekke frem som positivt er lokaliseringen (Non-Schengen) og brukbart WIFI.

2.6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *