Asiana presenterer kabinen i sin nye Airbus A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det Sørkoreanske flyselskap, Asiana, har i dag presentert hvordan deres kommende Airbus A380 blir konfigurert. Bonusfeber.no kan nå vise dere bilder fra både First Class, Business Class og Economy Class.

Første flyvning med det nye Airbus A380 blir i i juni måned og i starten vil flyet bli brukt på rutene fra Seoul til Tokyo og Hong Kong. Fra juli måned vil det bli utvidet med ruter til Bangkok og Osaka, mens USA får glede af flyet på ruten til Los Angeles fra midten av august måned.

Asiana har valgt å utstyre flyet med forholdsvis mange seter i forhold til de øvrige selskaper som opererer Airbus A380, men dog færre seter end de europeiske selskaper som Lufthansa og Air France og litt flere end British Airways.

[box style=’info’] Oversikt over antall seter i flyselskapenes Airbus A380:

Asiana: 495 seter
Air France: 516 seter
British Airways: 469 seter
China Southern: 506 seter
Emirates: 489 seter
Korean: 407 seter
Lufthansa: 526 seter
Malaysia: 494 seter
Qantas: 484 seter
Singapore: 471 seter
Thai: 507 seter

Kilde: OneMileAtATime [/box]

 

First Class Suites
Asiana har valgt å beholde First Class ombord og det denne kabinen ser lekker ut! Hver First Class passasjer får en såkalt Suite og avstanden mellom setene på denne eksklusive klasse er ikke mindre end 211 cm. Det vil være mulig å invitere en gjest inn i suiten, så man kan sitte overfor hverandre og nyte serveringen ombord.

 

Business Class
Også den litt mindre luksuriøse, men dog stadig innbydende Business Class, blir flott ombord på Asiana’s nye Airbus A380. Her blir det tale om en helt up-to-date Business Class kabin, med state-of-the-art underholdningssystem og ganske god plass til de forretningsreisende.

Economy Class
Økonomi klassen blir, som forventet, et standard produkt, som minner om de fleste andre selskapers kabin på samme klasse. Her vil der bli – som man kan forvente i et nytt fly idag – et personlig underholdningssystem med et stort utvalg. Seteavstanden blir ganske standard – det samme gjelder setets bredde.

Seatmap’en vil bli seende slik ut:

OZ 380 seatmap

Hva synes du om Asianas nye Airbus A380? Kommenter gjerne nedenfor.

[box style=’info’]Artikkelen hentet fra bonusfeber.dk/ Flemming og er oversatt til norsk[/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *