Austrian Airlines setter valget av wide-body fly på hold

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Austrian Airlines (AUA) har utsatt beslutningen når det gjelder valg av fremtidige wide-body fly. Hele flåte fornyelses strategien er ifølge østerrikske Aviation Net utsatt.

Styret i Austrian Airlines ønsket å fatte et vedtak om arvtageren av selskapets langdistanse flåte.

Dette er ikke tilfelle, i følge AUA talsmann Peter Thier i en uttalelse til østerrikske Aviation Net. Saken står fortsatt på dagsorden, og når en beslutning fattes, er fortsatt et åpent spørsmål.

«Siden dette er en investering på en milliard Euro (NOK 9,2 milliarder), ønsker Styret å bruke nødvendige tid på beslutningen, og undersøke alle mulige variabler. En av disse variablene er plassering i forhold til skatter og avgifter.

Peter Thier, pressekontakt, AUA

«Dette betyr at en reduksjon av skatter- og avgifter vil ha positive effekter på langsiktig planlegging for AUA.»

En beslutning om flåte fornyelse av wide-body flyene hos AUA må uansett gjøres i nær fremtid. Gjennomsnittsalderen på flyene er nå på godt over 15 år (Boeing 777) og 20 år for (Boeing 767). Etterfølgeren modellene inkluderer Boeing 777 og Airbus A330 og A350.

Boeing 777 – Austrian Airlines

Austrian Airlines

Austrian Airlines (eller Österreichische Luftverkehrs) er det internasjonale flyselskapet i Østerrike og ble grunnlagt i 1958. Siden 2003 har Austrian Airlines operert som Austrian. Flyselskapet har den internasjonale lufthavnen i Wien, Wien internasjonale lufthavn, som base. Austrian Airlines ble kjøpt av Lufthansa 31. august 2009 og er nå en del av Lufthansa-gruppen.

Austrian Airlines opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Wien. Flyvningen opereres av Austrian Arrows.

Kilde: austrianaviation.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *