Nyttårstilbud: Nordic Choice Club – mener julen ble litt kort i år

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Om man er enig eller ei, jeg synes selv at julen ble litt kort i år. Jeg jobbet frem til og med lille julaften, og er tilbake i dag 3. dag jul. Heldigvis blir det fri lille-julaften i 2017. Petter A. Stordalen & co. hos Nordic Choice Club er enig, og møter deg på halvveien.

Kjennes julen litt ekstra kort i år? Ikke hos oss. Hold på feriefølelsen med en ekstra miniferie i starten av året. Akkurat nå har vi gunstige priser på hotellhelger med opptil 30% rabatt på hotellopphold mellom 6. januar og 26. mars. Med andre ord, de gir deg 30% rabatt på bestillinger gjort innen 4. januar 2017.

Det er lurt å være rask. Dersom du mener julen ble litt kort, tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan bare bookes frem til 4. januar 2017.

Det med liten skrift:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Tilbudet gjelder alle helger i januar, februar og mars. Prisene gjelder i lokal valuta og betales direkte ved booking. Kan avbestilles innen 24 timer etter bestilling (kontakt Kundeservice), etter dette kan bestillingen ikke tilbakebetales, endres eller avbestilles. Tilbudet gjelder to sammenhengende netter.

Du opptjener poeng hos Nordic Choice Club ved overnattinger hos Choice hotellene. Kjenner du ikke programmet ?

Les detaljert medlems-guide her.

Er du ikke medlem av Nordic Choice Club, kan du melde deg inn her. Det er gratis og ganske ufarlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *