Bangkok Airways økonomiklasse fra Bangkok til Koh Samui

Bangkok Airways Airbus A319

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Undertegnede var nettopp på tur til Asia, til Thailand og Japan, og hadde tatt ut en American Express Companion Ticket i Business Class. Etter turen fra Oslo til Bangkok, går turen videre til Koh Samui med Bangkok Airways.

Denne turen til Thailand og Japan ble gjort mulig med SAS EuroBonus og en American Express Companion Ticket. Siden Star Alliance ikke flyr til Koh Samui, gikk turen videre fra Bangkok med økonomibillett på PG805 hos Bangkok Airways.

Boarding i Bangkok

Lounge

Bangkok Airways tilbyr loungetilgang for alle klasser, både business og økonomi. Med en mellomlanding på 3,5 timer i Bangkok, var det perfekt å kunne slappe av i loungen i påvente av neste flight.

Lounge Samui Airport

Om bord

Man får servert en liten rett med drikke, type sandwich med juice, vann og/eller kaffe.

Servering i økonomiklasse

Setene er akkurat som vi er vant til på økonomi hos flere europeiske selskaper. Bangkok Airways flyr stort sett A319 og A320, og på denne flighten var det en A319 som ble benyttet.

Konklusjon

Bangkok Airways har blitt kåret til verdens og Asias beste regionale flyselskap flere år på rad av Skytrax, og leverer et meget godt produkt i økonomiklasse.

Samui Airport

Foto: Morten Henriksen

Oversikt

Komfort

Mat og drikke

Service

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Bangkok Airways har blitt kåret til verdens og Asias beste regionale flyselskap flere år på rad av Skytrax, og leverer et meget godt produkt i økonomiklasse.

4.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *