Kjøp Hilton Honors bonuspoeng til halv pris (igjen)

Hilton Honors bonuspoeng salg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Honors er tilbake med nok en kampanje hvor du kan kjøpe bonuspoeng til halv pris av hva du normalt må betale. Men er det egentlig en god deal?

Som så ofte på ukedager som slutter på bokstaven «G», har Hilton igjen en kampanje som lar deg fylle opp bonuskontoen til halv pris av hva du «normalt» betaler. Hva som er normalt kan imidlertid diskuteres, da disse kampanjene ser ut til å gå mer eller mindre sammenhengende. Denne kampanjen var fram til 19. februar. Vi føles oss imidlertid ganske trygge på at den vil bli avløst av en ny kampanje om kort tid.

Hilton Honors bonuspoeng kampanje

Hilton Honors bonuspoeng koster $10 USD per 1 000 poeng. I denne kampanjen får du dobbelt opp med poeng når du kjøper minst 10 000 poeng. Dette gir en poengpris på rundt 0,45 øre med dagens dollarkurs.

Er det verdt det?

Etter at Hilton begynte med dynamisk prising av bonusovernattinger, har det blitt langt vanskeligere å finne bonusovernattinger som gir noe særlig mer tilbake enn 0,45 øre per bonuspoeng. Vår kollega Craig Sowerby hos InsideFlyer.co.uk mener faktisk i denne artikkelen at den reelle verdien av Hilton-poeng er nærmere 0,38 øre. Vi vet imidlertid av erfaring at det er mulig å gjøre en bedre deal enn som så. I alle fall hvis man er litt kresen med hva man bruker poengene på.

Luksushoteller som Conrad Maldives Rangali Island kan være et godt valg om du vil ha mest mulig igjen for Hilton Honors-poengene.
Luksushoteller som Conrad Maldives Rangali Island kan være et godt valg om du vil ha mest mulig igjen for poengene.

Skal du greie å gå i pluss på denne kampanjen, er de mest lønnsomme måtene å bruke Hilton-poeng som regel:

  • Luksushoteller som Conrad Maldives eller Conrad Koh Samui
  • Overnattinger i høysesong hos hoteller som fortsatt opererer med maks-pris på bonusovernattinger.
  • Bookinger med femte natt gratis som Silver-, Gold eller Diamond-medlem.
  • Hotell som koster 5 000, 10 000 og 20 000 poeng per natt (det skal sies at det ikke er så mye bra å velge i lenger)

Et mer legitimt bruksområde er selvfølgelig å supplere poengene du har tjent på andre måter, ved å kjøpe poengene du mangler til å booke et bonusopphold.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *