Billige Business Class billetter med British Airways

Triple Avios tøffelhelt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways er et populært flyselskap hos mange av våre lesere. Det er ikke ofte man finner spesielt lave priser eller kampanjer for billetter i deres Club World, som er selskapets navn på sin Business Class. Men nå har selskapet ute gode priser som det kan være verd å ta en titt på.

Spesielt for deres billetter til USA kan man komme helt ned i rundt 11 000 kroner for en billett t/r Oslo – New York via London Heathrow. Selv om vi ikke har funnet en dato for når billettene må bookes innen for å oppnå disse prisene sier «jungeltelegrafen» at de gjelder frem til 2. februar. Men det er ingen grunn til å vente. De mest attraktive billettene går først. Legg også merke til at du må være borte i 7 dager for å oppnå disse prisene.

Her er et utdrag av destinasjoner og priser:

100116 12

Du finner alle tilbudene ved å klikke på denne linken.

Vil du se mer om hvilke tidspunkter man kan finne laveste priser på, har British Airways laget en fin oversikt som ser slik ut:

100116 13Her ser man da måned for måned, og vil man ned å se på den enkelte dag, klikker man på en måned og ser tilgjengelighet pr dag i den angitte måned. Det ser slik ut:

100116 14

Som man ser er det riktig god tilgjengelighet i juli. Hver eneste dag til laveste pris faktisk.

Hvis du lurer på hvordan det er å fly British Airways i Club World (Business Class), kan du klikke nedenfor for å lese
Test: British Airways Club Europe/ Business Class Stavanger – London Heathrow
Test: British Airways Club World/ Business Class London Heathrow – San Fransisco

British Airways har sitt eget bonusprogram som heter British Airways Executive Club. Du opptjener bonuspoeng her når du flyr med British Airways eller i andre flyselskap som også er tilsluttet One World Alliansen. Vi har laget en egen guide til British Airways Executive Club, hvor du kan lese mer om dette bonusprogrammet. Du finner det på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *