Lufthansa med billig Business Class fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det kan virke som om flyselskapene står i kø nå etter nyttår med å tilby billige billetter. Billige billetter i Business Class er gjerne sjeldnere å finne enn i Economy Class. Neste selskap ute er Lufthansa som har noen virkelig gode priser i Business Class fra Oslo og ut i verden.

Det aktuelle Lufthansa Business Class tilbudet fra Oslo er gyldig for utreise mellom 27. mars og 12. april 2016, 22. juni og 31. august 2016, og i slutten av november 2016. Også priser for reiser i jul- og nyttårstiden ligger klart for salg i Lufthansa sin bookingkasse. Disse billettene må bestilles senest 2. februar. I tillegg må du være borte natten mellom lørdag og søndag for å oppnå disse prisene. Du kan også maksimalt være borte i 3 måneder.

Her har du noen eksempler på destinasjoner og priser i Business Class:

  • New York fra 1 138 Euro
  • Boston fra 1 021 Euro
  • Chicago fra 1 298 Euro
  • Washington fra 1 257 Euro
  • Miami fra 1 387 Euro
  • Toronto fra 1 324 Euro
  • Los Angeles fra 1 307 Euro
  • Honolulu fra 1 611 Euro

Helt til Hawaii for drøye 15 000 norske kroner er en god pris. Likeledes er prisene til den amerikanske østkyst til drøye 10 000 kroner også billig. Man finner også andre destinasjoner til lave priser om man søker. Vi fant tur/retur Oslo – Bangkok i juli for drøye 16 000 kroner. Denne koster normalt ca 25 ooo kr.

Lufthansa har ikke noen egen side, slik som den vi viste til British Airways har tidligere i dag, men man finner prisene om man bare søker. Her ser du et par resultater fra vårt søk.

110116 02

 

110116 01

Bonusopptjening

Disse billettene blir booket i P klasse. Det innebærer at dersom du er medlem av Lufthansa sitt eget bonusprogram Miles & More eller i EuroBonus vil du få 100% poeng for hver mile du flyr. For å regne ut distansene mellom flyplassene anbefaler vi å bruke www.gcmap.com.

Er du medlem av Uniteds Milage Plus program, vil du få 100% award miles mens du får faktisk 200% poeng som teller med mot høyere status.

Lufthansa sin Business Class

En reise med Lufthansa i Business Class pleier å være en hyggelig opplevelse. De har nylig sluttført innføringen av nye Business Class seter på sine langdistanse fly. Bildet nedenfor viser hvordan disse når ser ut.

LH Biz sete

På kortdistanse har Lufthansa blokkert midtsete i Business Class, og en fin servering å by sine gjester på. Her har du linker til noen tester vi har utført i Lufthansa Business Class.

Oslo – Frankfurt 
Frankfurt – Bejing

Andre tilbud
Har du fått med deg de andre aktuelle tilbudene vi har skrevet om i det siste? Du finner link til disse her:

British Airways
Air Canada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *