Møt bonusjegeren over alle bonusjegere

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Om du har vært med i gamet en stund skal det godt gjøres å ikke ha fått med seg bloggen One Mile At A Time. Bloggen skrives av amerikaneren Ben Schlappig, bonusjegeren over alle bonusjegere.

Jevnlig kan man lese artikler hvor Schlappig blir fremstilt som om han reiser verden rundt gratis. Selv om mediene gjerne vil ha det slik, presiserer Schlappig selv at det nettopp ikke er gratis å reise slik som han gjør. Gratis reiser finnes nemlig ikke, argumenterer han. Bonuspoeng har en verdi, og det har sin pris om man skal tjene nok til å kunne bruke de – på den enen eller den andre måten. Men ved å «ligge et hode foran systemet», kan du reise i luksus til en pris som de fleste betaler for økonomiklasse.

Travel hacker er et utbredt begrep i USA. En travel hacker er kort og godt en som utnytter systemet for å kunne reise billigere. Schlappig sier han ikke bryr seg så mye om å bli stemplet som en travel hacker, derimot understreker han at han ikke bryter noen av flyselskapenes eller hotellenes regler. Han er heller meget bevisst på hvordan man kan optimere opptjening og utnyttelse av sine poeng.

Riktig bruk av kredittkort er noe som har spesielt stor betydning for opptjening av poeng. Selv om det amerikanske kredittkortmarkedet har en vidt forskjellig kultur i forhold til her hjemme, er det allikevel en del tips og triks vi kan lære. For eksempel det å ha fokus på opptjening av poeng på nesten alt man kjøper er avgjørende. Og mulighetene er flere enn hva folk flest tror; kredittkort, mobilabonnementer, strøm, netthandel, billeie, hoteller og mye mer.

I denne videoen kan du møte Ben Schlappig i et interessant intervju med ABC Nightline:


Video: ABC US News | World News

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *