Nå flyr British Airways med A350 til Nord-Amerika

British Airways Airbus A350, Toronto, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways gjorde i går sin første flygning til Toronto med Airbus A350. Dette er selskapets første transatlantiske rute med den nye flytypen.

British Airways mottok i juli sitt første fly av typen Airbus A350-1000. Gjennom sommeren har den nye flytypen blitt brukt på kortere ruter i Europa, og har den siste måneden også blitt brukt på ruten mellom London og Dubai. Fra og med denne uken skal flytypen også brukes på ruten til Toronto i Canada.

British Airways Airbus A350, Toronto, Canada

Formidabel business class-oppgradering

Airbus A350 er kanskje verdens mest moderne passasjerfly, med langt lavere utslipp og betydelig redusert støynivå i forhold til sine forgjengere. Flyet er også det første som utstyres med siste generasjons kabininteriør og det helt nye Club Suite business class-sete, som vi har skrevet om tidligere.

Selv om British Airways var et av de første selskapene som introduserte seter som kunne legges helt flatt, har det skjedd lite med om bord-produktet siden den gang. Club World, som dagens business class-produkt heter, er ganske utdatert i forhold til hva de fleste av konkurrentene tilbyr. Club Suite er imidlertid et business class-produkt i verdensklasse med 1-2-1 setelayout, mer komfort og mer privatliv.

– Vi er veldig glade for å kunne fly vår nye A350 fra Toronto, en by vi har flydd til og fra i nesten 60 år. A350 og vår nye Club Suite business class leverer komfort og privatliv på et helt nytt nivå, og vi er stolte av å få dele dette med våre canadiske kunder, sier Gerard McEvoy, salgsdirektør i Nord-Amerika for British Airways.

Innen utgangen av 2019 skal Airbus A350 også settes inn på rutene til Tel Aviv og Bangalore.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *