British Airways har introdusert Apple Pay i sin app

advarer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har lagt til Apple Pay funksjonalitet i sin iPhone app, slik at kundene kan lagre betalingskortinformasjon og betale for flyreiser «ved bare å sveipe fingeren».

Betalings alternativet er foreløpig kun tilgjengelig for kjøp gjort med kort utstedt i United Kingdom, på British Airways avganger fra britiske flyplasser. BA har til hensikt å rulle det ut til sine øvrige kunder  «i løpet av de kommende månedene».

britishairways_216862116284740

Selskapet har også lagt til en ny oppgraderingsfunksjon i sin app, både for Apple og Android-brukere. Dette gjør det mulig for kundene å dra nytte av den pågående oppgraderingskampanjen, direkte gjennom sin smarttelefon.

britishairways_216861268364213

«Ved å legge til Apple Pay i British Airways app, kan kundene ta full kontroll over sine bookinger og sin reiseopplevelse»

Sara Dunham, Head of Marketing and Direct, British Airways

«Apple Pay gir kundene enkelhet og fleksibilitet til å betale hvor de vil med absolutt ro i sinnet, og det setter også Apple og Android smartphone-brukere i best mulig posisjon til å dra nytte av eventuelle kampanjeoppgraderingstilbud.

Apple Pay

«Disse nye funksjonene er bevis på våre kontinuerlige investeringer for å skape noe nytt. Både digitalt og på nett for å gjøre British Airways app, og ba.com, til det beste mobile booking verktøyet for våre kunder på farten.»

Det siste tilskuddet til British Airways app inkluderer også muligheten til å vise opptil åtte boardingkort på en og samme smarttelefon, forutsatt at passasjerene reiser sammen, og er booket på samme referanse (PNR.)

BA er også i ferd med beta-testing av ny teknologi på sin hjemmeside ba.com , «for å levere et enda jevnere, bedre og enklere booking system, samt gjøre det sømløst å bruke enten datamaskin, nettbrett eller smarttelefon».

For mere informasjon om Apple Pay se Apple sine hjemme sider eller her.

Kilde: Pressemelding British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *