Tiden er inne for testkjøring av vinternyhetene

ski-star-tiden-inne

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når høst blir vinter venter skitesthelgene. Da får ski-Norge muligheten til å teste sesongens aller siste nyheter innen ski og brett på SkiStars anlegg i de skandinaviske fjellene.

– Skitesthelgene er en riktig fin tradisjon. For mange er dette vintersesongens første tur til fjells og en mulighet til å bedrive aktiviteter og puste inn frisk fjelluft etter en lang og mørk høst

Turid Backe-Viken i SkiStar Trysil.

Tiden er inne

Mulighetene til å teste sesongens nyheter innen ski- og snowboardutstyr har lokket utstyrsinteresserte skikjørere til SkiStars anlegg i mange år. Helgene arrangeres i samarbeid med Dagens Næringsliv i Norge og bransjeorganisasjonen Svenskt Sportforum i Sverige, og gir alle mulighet til grundig testkjøring av ulike typer ski, brett og merker i skibakken.

– Mange opplever skitesthelgene som en perfekt måte å kickstarte vinteren på. Våre gjester, som ikke har stått på snø siden forrige vinter, bruker nå å lengte til bakkene, fjellivet med afterski , god mat og alt det fjellet tilbyr på denne tiden av året, sier Kenneth Larsen i SkiStar Hemsedal.

Her SkiStars Ski Test Weekends:

  • Trysil 24. – 27. november
  • Vemdalen 24.- 27. november
  • Hemsedal 1. – 4. desember
  • Sälen 1. – 4. desember
  • Åre 8. – 11. desember

For detaljert info, se Skistars hjemmesider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *