Tiden er inne for testkjøring av vinternyhetene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når høst blir vinter venter skitesthelgene. Da får ski-Norge muligheten til å teste sesongens aller siste nyheter innen ski og brett på SkiStars anlegg i de skandinaviske fjellene.

– Skitesthelgene er en riktig fin tradisjon. For mange er dette vintersesongens første tur til fjells og en mulighet til å bedrive aktiviteter og puste inn frisk fjelluft etter en lang og mørk høst

Turid Backe-Viken i SkiStar Trysil.

Tiden er inne

Mulighetene til å teste sesongens nyheter innen ski- og snowboardutstyr har lokket utstyrsinteresserte skikjørere til SkiStars anlegg i mange år. Helgene arrangeres i samarbeid med Dagens Næringsliv i Norge og bransjeorganisasjonen Svenskt Sportforum i Sverige, og gir alle mulighet til grundig testkjøring av ulike typer ski, brett og merker i skibakken.

– Mange opplever skitesthelgene som en perfekt måte å kickstarte vinteren på. Våre gjester, som ikke har stått på snø siden forrige vinter, bruker nå å lengte til bakkene, fjellivet med afterski , god mat og alt det fjellet tilbyr på denne tiden av året, sier Kenneth Larsen i SkiStar Hemsedal.

Her SkiStars Ski Test Weekends:

  • Trysil 24. – 27. november
  • Vemdalen 24.- 27. november
  • Hemsedal 1. – 4. desember
  • Sälen 1. – 4. desember
  • Åre 8. – 11. desember

For detaljert info, se Skistars hjemmesider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *