British Airways First Class til Business Class-pris!

Miami Beach

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du lyst til å flotte deg litt på din neste USA-tur? Akkurat nå er det mulig å gjøre en god deal på British Airways First Class til Nord-Amerika, til priser du normalt finner på business class.

British Airways First Class omtales gjerne litt spøkefult som et av verdens beste business class-produkter. Det er likevel et solid pordukt med tilgang til gode first class-lounger på kjøpet. Med priser fra 19 542 kroner kan du fly British Airways First Class fra London Heathrow til flere reisemål i Nord-Amerika. Det kan tenkes at det finnes flere godbiter også, vi har ikke rukket å sjekke alle muligheter. Det er mulig å få enda bedre priser fra Inverness eller Manchester, men London Heathrow er nok mest praktisk for de fleste.

Tilbudet gjelder fram til 24. september, med reiseperiode fra 8. januar 2020 til 30. mars 2020. Opphold mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Tilbudene

Dette er tilbudene vi har funnet så langt. Fasiten kan være både flere og bedre tilbud, så det lønner seg å gjøre litt ekstra research med søketjenester som Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene.

British Airways First Class fra London til Nord-Amerika
Kart fra gcmap.com
Mexico CityFra 19 542,-
SeattleFra 20 058,-
ChicagoFra 20 058,-
HoustonFra 20 630,-
VancouverFra 20 928,-
MiamiFra 21 696,-
New YorkFra 23 015,-
Beste pris med British Airways First Class til Mexico City på momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

En tur/retur-reise til USA i British Airways First Class gir deg totalt 420 Tier Points i British Airways Executive Club. I tillegg opptjener du Avios tilsvarende 250% av tilbakelagt distanse. Har du allerede status i Executive Club vanker det enda flere Avios. Klarer du å legge inn en ekstra flygning på Europasiden mottar du 40 Tier Points per segment. Domestic First med American Airlines gir 60 Tier Points. Her er det med andre ord gode muligheter for (re)kvalifisering.

Dersom du først og fremst vil ha poeng for å bruke på nye flygninger kan Alaske Airlines Mileage Plan være verdt å ta en titt på.

Du kan bruke British Airways poengkalkulator for å se hvor mange Avios og Tier Points du tjener.

Hvor bra er British Airways First Class?

British Airways sitt First Class-produkt er kanskje ikke blant verdens beste. Enkelte har omtalt flyselskapets førsteklasse for «et av verdens beste business class-produkt». Det er likevel en svært behagelig måte å fly på med flotte kabiner og utsøkt Champagne. Med unntak av Air France, Lufthansa og SWISS First Class, kan vi egentlig komme på noen bedre måte å krysse Atlanterhavet på.

British Airways First Class

Med priser som matcher normalprisen i business class og vel så det er dette en svært god deal for British Airways First Class.

Vil du vite mer før du bestiller? Vi har prøvd British Airways First Class-produkt i både Boeing 747 og Boeing 777.

God tur!

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto:  tammon / Pixabay   

Kommentar

  1. SVEIN Erik Opheim sier

    Har 500 Tier poeng etter en reise på first class med BA. Hva betyr det og hva kan de brukes til.?
    Takknæmelig for svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *