British Airways First Class til Business Class-pris!

British Airways First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du lyst til å flotte deg litt på din neste USA-tur? Akkurat nå er det mulig å finne svært gode priser på British Airways First Class fra London til flere destinasjoner i USA.

Med priser fra 19 095 kroner kan du fly British Airways First Class fra London Heathrow til New York, Washington DC, Nashville og Chicago. Du kan også komme deg til San Francisco eller Seattle fra 21 372 kroner. Det kan tenkes at det finnes flere godbiter også, vi har ikke rukket å sjekke alle muligheter. Det er mulig å få disse prisene fra flere britiske flyplasser, men London Heathrow er nok mest praktisk for de fleste. Skulle du av en eller annen grunn befinne deg ved Inverness Airport er det enda mer å spare. Om du ikke gjør blir nok posisjonering tilsvarende dyrere og mer komplisert.

British Airways Boeing 747

Den tyske bloggeren YHBU har listet opp noen reisealternativer på siden sin. Du kan også bruke Google Flights eller BAs egen Low Fare Finder for å finne de beste prisene.

Det ser ut som prisene ligger til slutten av januar, men de beste tilbudene vil naturlig nok forsvinne først. Det ser ut til å være best tilgjengelighet i mars, april, juli og august.British Airways First Class LHR-JFK

British Airways First Class LHR-SFOPriseksempler fra Momondo

Posisjonering til London Heathrow fra Oslo er enkelt. I forbindelse med British Airways sitt nyttårssalg kan du få billetter fra Oslo lufthavn for rundt 650 kroner tur/retur. Nøyer du deg med økonomiklasse på posisjoneringsflighten kan du spare 10 – 15 000 kroner mot å bestille USA-turen fra Oslo.

Hvor bra er British Airways First Class?

British Airways sitt First Class-produkt er kanskje ikke blant verdens beste. Enkelte har omtalt flyselskapets førsteklasse for «et av verdens beste business class-produkt». Det er likevel en svært behagelig måte å fly på med flotte kabiner og utsøkt Champagne. Med unntak av Air France, Lufthansa og SWISS First Class, kan vi egentlig komme på noen bedre måte å krysse Atlanterhavet på.

British Airways First Class

Med priser som matcher normalprisen i business class og vel så det er dette en svært god deal for British Airways First Class.

Vil du vite mer før du bestiller? Vi har prøvd British Airways First Class-produkt i både Boeing 747 og Boeing 777.

God tur!

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *