British Airways gir bort gratis First Class oppgraderinger

first class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways gir bort gratis First Class oppgraderinger til Business Class passasjerer. Dette er faktisk ikke et «lure» tilbud. British Airways kunngjorde i forrige uke at de ønsker å gi bort gratis førsteklasses oppgraderinger til en del av sine business class passasjerer til og med den 11 desember i 2016.

Det er selvfølgelig begrensninger knyttet til dette tilbudet. Passasjerene må reise på en interkontinental rute og reisen må reserveres på en semi- eller fullt fleksibel business klasse billett. Normalt vil dette vanligvis bety at den opprinnelige billetten kommer til å koste over NOK 40 000 – men for de dette gjelder, er det en avtale som nesten er for god til å være sann.

Business Class (hos BA heter dette Club World) har lie-flat seter på alle interkontinentale ruter. Hver passasjer har en personlig TV med widescreen, respektert «British» service og  det serveres normalt en fire-fem retters meny avhengig av rute og tid på døgnet. I 2014 ble British Airways rangert blant topp 10 av beste internasjonale business class opplevelser.

First Class kampanje

Fokus for denne kampanjen er å tiltrekke seg flere reisende i premium-segmentet. Selskapet utvider fasilitetene til å omfatte mer bredere seter, bedre service på fly og et spekter av ekstra tjenester på flyplassen før avreise – pluss en heftig prislapp.

British Airways har vært aggressive i markedsføringen av sine premium kabiner i løpet av de siste to årene. Det er  som hele industrien er i endring, hvor det er bedre å selge flere forretnings og førsteklasses seter enn å la dem stå tomme ved avgang. For status-kunder i Frequent Flyer program betyr dette færre oppgraderinger.  For å nå dette målet har selskapet jevnlig hadde kampanjer på sitt Business produkt. Kampanjene har tidvis vært så bra at de faktisk konkurrerer med egen økonomiklasse.

Tidligere i år lanserte flyselskapet billetter i Club World til ca. NOK 12 000 fra Europa til USA.  Det er tidvis gode priser fra ex-Oslo med BA.

Med sin nye kampanje virker det som British Airways ønsker å gjøre First Class tilgjengelig  også til vanlige reisende.

For å kunne delta i kampanjen, må reisende kontakte British Airways direkte eller ta kontakt med et lisensiert reisebyrå. Reisen må bestilles i følgende billett-klasse (R, D, C eller J). Etter det, kan man be om  oppgradering på en av rutens interkontinentale legs.

På Insideflyer.no Forum sider ligger det anmeldelser av BAs First Class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *