British Airways lanserer oppgraderinger på Club World

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har nylig annonsert et samarbeid med det engelske luksusmerket The White Company. Dette samarbeidet vil bidra til forbedret komfort på deres Club World-klasse.

Club World er British Airways businessklasse, som de tidligere har annonsert at de skal å bruke 400 millioner britiske pund på å oppgradere. Noen av de første forbedringene er på plass, som oppgraderingen av loungen på Gatwick, samt nye First Class Wing på Heathrow, som ga muligheten for fast track og en hurtigere vei gjennom sikkerhetskontrollen.

The White Company leverer følgende forbedringer:

  • Nytt amenity kit til Club World.
  • Teppe, pute og madrass til Club World.
  • Ryggpute for bedre støtte.

Forbedringene innføres senere på året på ruten mellom London og New York. Alex Cruz – CEO i British Airways – uttaler følgende:

Vår investering i Club World har startet og starter med å gi våre kunder muligheten for bedre søvn på flyturen. Partnerskapet med The White Company – som er et eksklusivt engelsk merke kjent for kvalitet og design – er første skritt på vår millioninvestering til forbedringer for våre premiumreisende.

Nytt amenity kit

Den nye toalettmappen i sort som lanseres på Club World

Det nye amenity kitet vil komme i en elegant veske – designet av The White Company. Produktene vil komme fra deres serie Restore & Relax Spa Collection. The White Company kommer også med en ny og myk jerseyøyemaske.

Alene kommer vesken til å se mye bedre ut enn nåværende stoffpose, noe som gir er økt kvalitetsfølelse.

Nytt teppe, pute og madrass

Teppe fra The White Company

Det nye teppet vil være laget av sateng. Puten blir støtte og mer eksklusiv med et bomullstrekk. Det vil også kommen med madrass som vil gi ekstra komfort – noe ikke alle flyselskaper til i deres businessklasse.

Teppet, puten og madrassen vil øke komforten og gi en bedre søvn. Nåværende kabin gir mye privatliv og lar deg som passasjer sitte ved vinduet og være isolert gjennom hele turen. Dette er en av fordelene med Club World-kabinen.

Den nye ryggputen

For å gi bedre støtte når du skal jobbe, spise eller bare slappe av, vil The White Company levere enn større og myk ryggpute for økt komfort. Ulempen er at denne oppgraderingen lanseres først i 2018, med mindre du flyr mellom London og New York.

Andre tiltak

British Airways kommer lanserer flere tiltak for å gi mer rolig tid i kabinen på deres nattflyvinger mellom New York og London.

Dette starter allerede i loungen i New York med en forbedret mulighet for middag før flyvningen. Ombord innføres det et frokostkort som lar seg gi beskjed om du ønsker frokost eller sove. Kortet lar deg også skrive frokostønske.

Behovet for a forbedre British Airways’ Club World er stort med konkurransen fra andre flyselskaper. Deres nåværende produkt begynner å dra på årene og holder ikke samme nivå som flere av konkurrentene. Samtidig er det rom for forbedringer på servicekonseptet, mulighet for middag på forespørsel ser vi frem til blir rullet ut på samtlige flyvninger. Det restaurantlignede konseptet hvor rettene presenteres på serveringsvogn begynner denne høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *