Brussels Airlines lanserer rute til Montreal, Canada

Montreal, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med mars neste åpner Brussels Airlines en ny sommerrute til Montreal i Canada. Ruten vil ha fem ukentlige avganger fra slutten av mars til slutten av oktober. I tillegg vil Washington fra og med neste år bli en helårsrute.

Montreal er Canadas nest største by og det viktigste markedet i Canada ut fra Belgia for Brussels Airlines. Det er også stor etterspørsel etter ruter til Canada fra markedene i Afrika hvor Brussels Airlines er representert.

Brussels Airlines Airbus A330

– Montreal gir reell merverdi for Brussels Airlines’ nettverk. Det er et stort marked med mer enn 75 000 reisende hvert år. Byen er en viktig destinasjon for både forretningsliv og fritidsreisende, og vi ser fram til å tilby Montreal som en del av vår produktportefølje, sier Frederic Dechamps i Brussels Airlines, Lufthansa Group.

Ruten vil ha avgang fra Brussel på formiddagen, med retur tidlig om morgenen. Dette gjør det enkelt for reisende å benytte seg av Brussels Airlines omfattende nettverk i Europa og Afrika.

En helt ny om bord-opplevelse

Den nye ruten mellom Brussels og Montreal skal flys med Airbus A330 med flyselskapets nye boutique hotel in the sky. Det betyr en helt ny business class, premium economy og økonomiklasse. Business class vil by på gode matopplevelser med en meny som er komponert av belgiske stjernekokker.

Premium Economy Class byr på opp til 96cm benplass, bedre komfort og seter som kan lenes hele 40 grader tilbake.

Øker til Washington, dropper Toronto

Brussels Airlines’ siste flygning til Toronto vil ha avgang 7. januar 2020. Passasjerer som har bestilt billett på avganger etter denne datoen vil få tilbud om alternative reiseruter. Den gjenværende kapasiteten i vintersesongen skal flyselskapet bruke til Washington, som fra neste år blir en helårsrute. I vinterhalvåret vil Washington få fire ukentlige avganger, mens ruten vil ha daglige avganger om sommeren.

Forsidefoto: Beenerm / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *