Cancun, Mexico med valgfri allianse i business class – fra 14 369,-

Cancun, Mexico

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvis du er rask kan du nå sikre deg billetter fra Paris til Cancun, Mexico i business class til under 15 000,- kroner. Best av alt, du kan selv velge hvilket flyselskap du skal fly med og du kan til og med reise direkte fra Paris med Air France.

Vi finner i skrivende stund svært gode priser på reiser i business class fra Paris CDG til Cancun, Mexico. Tilgjengeligheten ser ut til å være svart god og du kan reise nesten når du vil, så lenge oppholdet er på minimum én uke. Posisjonering til Paris kan gjøres både enkelt og rimelig, i alle fall om du har Oslo Lufthavn som nærmeste flyplass.

Tilbudet

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Kort sagt, her er det egentlig bare å velge og vrake mellom flyselskap og reisedatoer.

SkyTeam

De aller beste prisene finner vi med SkyTeam og AeroMexico, med priser fra 14 369,- kroner. For å få denne prisen må du legge inn en stopp i MEX på veien, men du kan også fly direkte til Cancun med Air France for noen få hundrelapper ekstra.

Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Star Alliance

De beste prisene finner vi med Lufthansa og Air Canada, med stopp i hhv. Frankfurt og Montreal. Vi finner også gode priser med United om du heller vil mellomlande i New York. Du kan også spare noen kroner på fly Edelweiss, men her er det altså ingen poeng å hente om du krediterer til SAS EuroBonus.

Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Oneworld

Om du foretrekker Oneworld er det British Airways som gjelder. Merk at British Airways har flygninger fra både LHR og LGW, og at du med noen rutealternativer vil måtte bytte flyplass i London.

Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

Her er det rett og slett for mye å velge i til at vi kan gå gjennom alle alternativene. Sjekk opptjeningstabellen for ditt flyselskap/bonusprogram eller wheretocredit.com for å se hvor det lønner seg å kreditere og hvor mange poeng du få.

Business class-produktene

SkyTeam

Så vidt vi kan se flyr AeroMexico med Boeing 787-9 Dreamliner, mens Air France flyr Boeing 777-200ER. Begge kan by på 1-2-1 setekonfigurasjon i omvendt fiskebein. Vi har ikke testet akkurat denne business class-konfigurasjonen fra Air France, men vi har testet business class i selskapets Airbus A380.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Star Alliance

Lufthansa Business Class er helt greit, men når ikke helt opp sammenlignet med hva mange konkurrenter tilbyr. Ruten fra Frankfurt flys med Airbus A340-300 og 2-2-2 setekonfigurasjon. Da ville vi heller gått for Air Canadas Signature Class eller Uniteds nye Polaris Business Class, som begge er solide produkter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

OneWorld

Mens vi venter på British Airways Club Suites er det selskapets noe utdaterte Club World som gjelder.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto: Mariamichelle / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *