Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Clarion Collection Hotel Bastion i Oslo er som alle Collection hotellene, beliggende ganske sentrumsnært, du finner det helt nederst i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralbanestasjon og Karl Johansgate. Hotellet forsøker å gjøre det hjemmekoselig med en litt personlig stil og eleganse og det klarer de i hovedsak, men det må nevnes at noen av rommene er små og har mye for små bad noe som kan bli en liten nedtur.

Resepsjonsområdet er varmt og koselig, det er ikke moderne, men i gammel stil med brunt treverk.
Inn til venstre for resepsjonen finner du en aldeles hjemmekoselig stue, den er liksom bak en vegg og er godt skjermet for innsyn fra resepsjonsområdet.

Hjemmekoselig i stuen
Hjemmekoselig i stuen

 

Hotellet har lagt ned mye omtanke i designet av hotellrommene. Rommene som var nyoppusset i 2009 er gjennomført i en trendy, engelsk boutique-stil. Noen av rommene har utsikt over det nye Operahuset og havneområdet, men det du egentlig ser mest av er Oslo Havnelager 🙂
Her finnes også en egen delux-fløy med utsøkte rom og flotte suiter. Alle rommene i denne fløyen er innredet med møbler og detaljer fra hele verden, disse rom er litt spennende og er selvsagt å foretrekke.
Det var imidlertid ikke noe annet enn et ordinært dobbeltrom jeg fikk denne gangen.

Slik jeg var inne på, er ikke alle rom store, dette er et av de minste rommene jeg har hatt ved besøk på dette hotellet.

Rom sett fra inngangsdør
Rom sett fra inngangsdør

 

Her er dobbeltseng i form av to enkle senger som står sammen, sengene er myke og gode å ligge i.

Deilige senger
Deilige senger

 

Tiltros for at det er et dobbeltrom, finner du bare en godstol, men den var god å sitte i og det er jo viktig.
Lite greit glassbord finnes også, noe som kan være greit å ha til eventuelt knask og drikkevarer. Drikkevarene må du anskaffe selv, for minibaren var tom.

Stol
Stol

 

Her er et stort flott speil og et skrivebord, som også kan brukes som sminkebord.

Lite skrivebord og speil
Lite skrivebord og speil

 

Badet på rommet jeg hadde denne gangen var lite og den sparedusjen er fy fy.
Planarbeid måtte til for å komme seg inn i dusjen.

Veldig lite bad
Veldig lite bad

Frokost servers i spisesalen som ligger ved resepsjonen. Den virker liten, men jeg har aldri hatt problemer med å finne plass, så den er stor nok. Her serveres kjempe god frokost med rikelig utvalg.  Dersom du skal tidlig av sted om morgningen så er der tilgjengelig  såkaldt early bird frokost fra klokken 05:00. I spisesalen serveres også et enkelt kveldsmåltid, her er alltid en varm rett og ellers salat, brød og pålegg.

Mot spisesalen
Mot spisesalen

 

Hotellet serverer også afternoon te fra 15:00 og utover. Ellers må det nevnes at dersom du liker å lese bøker, kan du i biblioteket til hotellet bytte boken i en ny, som du i neste omgang kan bytte inn igjen på hvilket som helst Clarion Collection hotell når du er ferdig med den.
Jeg har i bedømmingen av hotellet ikke lagt vekt på tidligere besøk hvor opplevelsen har vert bedre på grunn av rommets størrelse og standard.

5av10

Konklusjon: Greit hotell beliggendenederst i kvadraturen i Oslo. Rommet denne gang var for lite, badet likeså. Beliggenheten kan for noen virke litt ubehagelig da du på spaserturen fra Karl Johansgate kan passerer personer som tilbyr sine personlige tjenester, men slik er det nå over store deler i Oslo.

[box style=’info’] Lokasjon: Nederst i Kvadraturen rett bak Oslo Havnelager
Rom type: Standard dobbeltrom
Rompris: 1240,-
Bonus programChoice Club
Hjemmeside: Clarion Collection Hotel Bastion
Fordeler: God service, gratis kvelds mat, gratis internett.
Ulemper: Små bad, sparedsusj, tom minibar  [/box]

[box style=’note’]  Del dine, eller les andres erfaringer med Choice Hotels her   [/box]

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *