Air France presenterer nye business class seter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air France presenterer nå som en av de siste, store Europeiske flyselskapene neste generasjons seter til deres Business Class, på 44 av deres Boeing 777. Etterhvert er det mange av de store flyselskapene i Europa som har introdusert seter hvor man ligger helt flatt, og Air France følger nå etter. Dette må ansees som å være en nødvendighet i dagens marked, da det nå er nesten 10 år siden første flyselskap introduserte seter hvor man kan ligge helt flatt, i motsetning til forrige generasjonsseter hvor man lå flatt, men med en helning nedover.

Bonusfeber mener at ut fra bildene ser de nye setene Air France presenterer til å være fullt på høyde med hva som tilbys på markedet i dag til kunder som er villige til å betale for å fly businessclass på langdistanse.

AF2

Kabinen innredes i en 1-2-1 konfigurasjon som gjør at alle har direkte tilgang til midtgangen og dette jo et godt utgangspunkt. Det gir mer privatliv på turen til ro og arbeid i og med at det ikke er en annen person som skal inn eller ut fra sitt sete, sånn som man kjenner det ved for eksempel den konfigurasjon SAS  har i deres nåværende business class kabin.

Air France har valgt å kalle deres nye seter for en “cocoon in the sky” og de vil som før nevnt begynne installasjonen av dette sånn at den første Boeing 777 blir oppgradert i juni 2014 og 2 år senere skal alle 44 boeing 777 fly fått et “face lift”.

Selve setet inneholder god lagringsplass og har et godt setup for å kunne jobbe litt underveis.

AF3

TV skjermen er 16″ stor, og kan beveges for å gi den riktige vinkel så man kan få best mulig bildekvalitet ut av opplevelsen.  AirFrance opplyser at underholdningssystemet vil inneholde over 1000 timers med film og musikk osv.

AF4

Ved siden av stolen er det passert et romslig bor hvor man kan oppbevare blader, nettbrett osv. Eller et glass med noe godt i. Dessuten er det et skap hvor controller, USB og AC stikk er plasert. (Se bildet nedenunder.)

AF5

Midtsetene er satt sammen i par, hvor de vender inn mot hverandre, men det ser allikevel ut til at det gir nok privacy. Men vi stiller oss spørsmålet om hvor sosialt det kan være dersom to personer reiser sammen?

AF6AF7

Se også mer på Air France sin presentasjon på Youtube:

 

[box style=’note’] Sjekk ellers Air France sine hjemmesider for mer info om deres businessclass på denne linken.[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *