Clarion Collection Hotel Kongsberg har åpnet dørene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Clarion Collection Hotel Kongsberg ble i dag åpnet av ordføreren på Kongsberg og andre celebre gjester. Hotellet ligger i Kongsbergs nye signalbygg «1624» og har 121 rom, takrestaurant og bar med en panoramautsikt over byen.

Clarion Collection Hotel Kongsberg vil samarbeide tett med «1624 Restaurant & Bar» i byggets toppetasje hvor hotellets gjester i lag med lokalbefolkningen, kan nyte unike italienske matopplevelser og god drikke, enten i restauranten, baren eller på uteterrassen i 11. etasje.

Denne dagen har vi gledet oss til lenge. Vårt mål er å gjøre «1624» med Clarion Collection Hotel Kongsberg, 1624 Restaurant & Bar og velværeavdelingen til den ledende møteplassen i byen.Takrestauranten er allerede fullbooket mange av kveldene fremover. Det har også kommet inn mange rombestillinger fra Kongsbergs voksende næringsliv, som lenge har etterlyst et superior hotellprodukt.

Dana Ali, Hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Kongsberg.

Hotellets mål er å være det naturlige førstevalget for kvalitetsbevisste gjester, med en intim og koselig atmosfære av hygge, samt moderne rom med flott utsikt over byen. Hotellet etablerer også en egen velværeavdeling som med sine profesjonelle behandlere vil tilby et bredt spekter av behandlinger for både kropp og sjel.

Det er knyttet store forventninger til hotellet lokalt. Nå tar vi sikte på å etablere oss som et ledende hotell med særlig fokus på de forretningsreisende og den lokale befolkningen som vil benytte restaurant, bar og velvære.

Dana Ali, Hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Kongsberg.

Kongsberg er en av Norges raskest voksende byer, kun ca. 1 time fra Oslo med tog eller bil, med et stort teknologimiljø og direkte nærhet til fantastiske natur- og kulturopplevelser. Med et nytt overnattingstilbud i Kongsberg, i tillegg til det eksisterende hotellet Quality Hotel Grand Kongsberg og Magazinet, vil byen kunne tiltrekke seg flere tilreisende og avholde større konferanser.

Det nye hotellbygget er eid av PK Gruppen.

Fakta om hotellet:

  • 121 rom
  • 7 suiter
  • Velværeavdeling
  • 3 chambre separee
  • Treningsrom
  • Parkering
  • Frokost, Eftasvæl (fika) og middag inkludert

Fakta om 1624 Restaurant og Bar

  • Inspirert av det italienske kjøkken
  • Restaurant og bar med bespisning 
  • Takterasse 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *