Club Carlson: 30 000 bonuspoeng for 3 netter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Club Carlson har nå en kampanje som gir hele 30 000 bonuspoeng for opphold på 3 netter eller mer! Kampanjen heter «Forleng oppholdet, tjen 30 000», og gjelder på over 1 000 Carlson Rezidor-hotller i hele verden.

Om man bare ønsker å bo to netter, opptjenes 15 000 bonuspoeng. Kampanjen gjelder for kvalifiserende opphold mellom 12. januar og 29. mars. Opphold betalt med kombinasjonen poeng + kontanter teller ikke som kvalifiserende opphold.

Klikk her for å registrere deg for denne kampanjen.

Vi i redaksjonen synes dette er en meget attraktiv kampanje som kan være svært lønnsom på billige hoteller. Vi tar for oss et eksempel fra en kjent, billig hotellby, nemlig Warszawa, hvor vi har søkt på en langhelg i slutten av mars:

Radisson WAW

En snittpris på 370 kroner for et Radisson Blu-hotell er svært billig. Her er totalprisen for datoene vi søkte på:

Radisson WAW priser

Husk at de 30 000 bonuspoengene kommer i tillegg til vanlig poengopptjening. Vanlig poengopptjening for denne prisen vil ligge på rundt 3200 Gold Points. For 1200 kroner har du altså her fått 3 netter på hotell i Warszawa, samt over 33 200 poeng.

Hva er så verdien av 30 000 poeng?

Som du vil se i vår guide til Club Carlson koster de billigste hotellene 9000 poeng. Her får man altså nok poeng til 3 netter på et Kategori 1-hotell – nesten nok til 4 netter. For eksempel kan du bo 3 netter på Radisson Blu Resort El Quseir i Egypt for disse poengene. Et søk på dette hotellet fra 19. til 22. november gir priser på hele 1329 kroner per natt, totalt 3988 kroner. Her er det altså en fenomenal besparelse ved å bruke disse poengene!

Har du bedre forslag til opptjening og uttak for denne kampanjen? Da hører vi gjerne fra deg i vårt forum her.

Club Carlson hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *