Club1Hotels lanserer ClubONE Rewards og eksklusive rabatter

ClubONE Rewards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bookingnettstedet Club1Hotels, som lar deg bestille hotell, flyreiser, leiebil og cruise, lanserer nå sitt eget lojalitetsprogram kalt ClubONE Rewards.

Med Club1Rewards tjener du 5 poeng per 1 USD du bruker på hotellrom, leiebil, flyreiser og cruise hos Club1Hotels. Hvert poeng er verdt 5 dollar cent, så med andre får du 5% tilbake på alle dine kjøp. Poengene krediteres umiddelbart for bestillinger som ikke er refunderbare og to dager etter utsjekk for fleksible bookinger. Poengene kan du bruke til å helt eller delvis betale for nye hotellopphold og poengene går ikke ut på dato.

Eksklusiv rabatt på ClubONE Rewards og gratis medlemskap hos Club1Hotels

Normalt koster et ClubONE Rewards-medlemskap, som også gir deg tilgang til rabatter hos Club1Hotels, 99 USD. Eksklusivt for InsideFlyers lesere kan vi nå tilby medlemskap i ClubONE Rewards for bare 59 USD. Du kan benytte deg av rabatten ved å gå til denne siden.

Slik vi har forklart i tidligere artikler om Club1Hotels er ikke prisene alltid lavere, men de vil ofte være det. Lojalitetsprogrammet er derfor ekstra interessant for luksushoteller som ikke er en del av en hotellkjede med eget lojalitetsprogram. Det samme gjelder flybilletter så lenge prisene konkurrerer mot den du finner på andre tredjeparts bookingsider.

The Peninsula Hong Kong
Med ekstra gode priser og mulighet for å tjene poeng, er det kanskje her du skal bo på din neste tur til Hongkong?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *