Gode priser til Hawaii i business class med Star Alliance fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke hver dag vi ser noe som ligner på tilbud på flybilletter til Hawaii og i alle fall ikke i business class. Akkurat nå finner du priser fra 15 899,- med flere av selskapene i Star Alliance og vi kjenner virkelig at det klør i bookingfingeren!

Dette er faktisk andre gang på under en uke at vi ser business class-billetter til Hawaii langt under normalen. Før helgen var det Oneworld som kunne friste med priser ned i 16 000 kroner. Nå følger Star Alliance etter og det er ingen tvil om at flyselskapene presser hverandre på pris.

De beste prisene finner du i perioden 14. til 27. april, og fra 25. juni til 1. september 2019. Oppholdet må være minst seks dager eller natten mellom lørdag og søndag.

Business Class til Hawaii med Air Canada

Prisene forutsetter Oslo som avreiseby. Den mest aktuelle reiseruten vi finner er fra Oslo til Frankfurt med Lufthansa, og videre til Vancouver og Honolulu med Air Canada.

Momondo Oslo Honolulu Business Class Air Canada
Momondo finner vi priser fra Oslo til Honolulu fra kr. 15 899,- i business class med Air Canada

Det er også mulig å finne gode priser via Los Angeles og San Francisco med United og Lufthansa. Det er nok likevel Air Canadas produkt som frister mest her.

Vi har funnet de beste prisene ved å bruke Google Flights og Momondo.

Bonuspoeng

Ikke uventet er det de «kjipeste» bookingklassene som gjelder for disse billettene, noe som betyr 100% opptjening av miles til SAS EuroBonus. Hawaii er riktignok en lang flytur unna, så noen poeng blir det da likevel. Prisen tatt i betraktning er dette absolutt en grei deal.

Air Canada business class

Stort sett alle flyselskapene har seter som kan legges helt ned, så du vil få et greit business class-produkt uansett hvem du flyr med. Gode seter er imidlertid ikke alt, så skal vi komme med en anbefaling bør du gå for Air Canada. Her får du seter som kan legges ned og 1-2-1 setelayout.

Air Canada Signature Class Boeing 787 Dreamliner

Forsidefoto: Mariamichelle / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *