Slutt for premium economy med Thai Airways fra København

Thai Airways Boeing 777

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thai Airways har gjennom flere år tilbudt premium economy på ruten mellom Bangkok og København. Nå ser det imidlertid ut som om flyselskapet fjerner muligheten til å bestille dette produktet, som er et helt annet produkt enn hva navnet skulle tilsi.

Mange flyselskaper har de siste årene begynt å tilby premium economy for reisende som ønsker litt mer komfort på lange flyturer, men synes business class blir for kostbart. Det spesielle med Thai Airways rute mellom København og Bangkok er at Boeing 777-maskinen som brukes på denne ruten ikke har noen Premium Economy-kabin.

Thai Airways Bussines Class / Premium Economy

På disse flyene er det de bakre radene i business class som selges som premium economy. Ved å gi avkall på utvidede servicen har du på denne måten kunnet få business class-komfort til premium economy-pris.

Ikke mulig å booke fra høsten av

Fra høsten av ser det dessverre ut til å være slutt på dette fantastiske tilbudet. Fra 26. oktober er det ikke lenger mulig å booke premium economy på denne ruten. Fram til nå har denne billettypen vært å finne i bookingklasse U.

U-klasse ser ut til å være helt borte på flygninger etter 26. oktober

Thai Airways har ikke gitt noen grunn til hvorfor de fjerner premium economy fra denne ruten, men det er rimelig å anta at de ønsker å selge flere business class-billetter med høyere fortjeneste. Det eneste vi kan håpe på er at flere tilgjengelige seter i business class vil gi noe lavere priser.

Endringer i vanlig premium economy

Er du vant med å reise i premium economy med Thai Airways? Da kan det være greit å merke seg du fra 1. april bare kan ta med 20kg bagasje. Fram til nå har du kunnet ta med inntil 30kg bagasje. Dette gjelder for billetter i bookingklasse L, W og V.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av Carl Erik Larsen for InsideFlyer.dk

Forsidefoto: Masakatsu Ukon (Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *