Croatia Airlines lanserer direkterute Zagreb-Oslo

Croatia Airlines A320

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De siste årene har norske reisende for alvor fått øynene opp for Kroatia. Mange spår at landet kommer til å være et av årets hotteste reisemål. Kanskje derfor sto både Zagreb-Oslo og Zageb-Stockholm på listen da Croatia Airlines like før helgen lanserte fire nye internasjonale ruter.

I følge det kroatiske nettstedet Avioradar skal ruten betjenes med to ukentlige avganger, torsdag og søndag. Avgangstidspunkt fra Zagreb er 15:30 og fra Oslo 18:50, noe som passer svært godt hvis du ønsker deg en utvidet helg i den Kroatiske hovedstaden. Oppstart for ruten er 21.mai og den er foreløpig satt opp fram til 15. oktober. Ruten skal skal etter planen flys av en Bombarider CRJ-1000 fra Air Nostrum.

Både SAS og Norwegian flyr i dag til destinasjoner i Kroatia, men ingen av selskapene har direkteruter fra Oslo til Zagreb.

Bonusopptjening

Croatia Airlines er medlem av Star Alliance. Det gjør at du kan opptjene poeng i EuroBonus og andre lojalitetsprogrammer innen Star Alliance når du reiser med selskapet. I følge opptjeningstabellen hos SAS.no får du 25% opptjening for de billigste økonomibillettene, 100% for dyrere økonomibilletter og 200% opptjening i Business Class. En tur/retur-reise med 100% opptjening vil gi ca. 2000 poeng.

Priser og booking

Billetter kan bestilles fra croatiaairlines.com og prisene starter på kr. 1 650,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *