Lag dine egne DoubleTree by Hilton chocolate chip cookies hjemme!

DoubleTree by Hilton Chocolate Chip Cookies

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når du sjekker inn på DoubleTree by Hilton blir du alltid ønsket velkommen varm, velsmakende chocolate chip cookie. Oppskriften har til nå vært hemmelig, men før helgen bestemte hotellkjeden seg for å dele oppskriften på sosiale medier.

Har du smakt DoubleTree by Hiltons chocolate chip cookies kan du sikkert si deg enig i at de er veldig gode. Nå som vi ikke kan reise har Hilton gjort det litt lettere for oss å lage hotellfølelse hjemme ved å dele oppskriften på sin populære signatursnack.

– Vi vet at dette er en vanskelig tid. Vi håper at en varm chocolate chip cookie kan bidra til å skape hygge og stemning, sier Shawn McAteer, senior vice president and global head, DoubleTree by Hilton.

Så nå er det bare å hive seg rundt å lage cookies. Del gjerne resultatet i off-topic-forumet vårt!

Her er oppskriften

26 DoubleTree Singature Cookies

  • 230 gram romtemperert smør
  • 2dl sukker
  • 1,75 dl lyst brunsukker
  • 2 store egg
  • 1 ¼ ts vaniljeekstrakt
  • ¼ ts ferskpresset sitronsaft
  • 5,5 dl mel
  • 1 dl havregryn
  • 1ts natron
  • 1 ts salt
  • ¼ ts kanel
  • 6 dl sjokoladebiter
  • 4 dl hakkede valnøtter

Bland smør, sukker og brunsukker med en kjøkkenmaskin på middels hastighet i ca. 2 minutter.

Tilsett egg, vanilje og sitronsaft. Bland på lav hastighet i 30 sekunder og deretter på middels hastighet i 2 to minutter, eller til den er lett og luftig.

Med mikseren på lav hastighet, tilsett mel, havre, natron, salt og kanel. Bland i ca. 45 sekunder. Pass på å at du ikke mikser for lenge.

Ta bollen ut av mikseren og rør inn sjokoladebiter og valnøtter.

Del deigen i posjoner på ca. 3 spiseskjeer og fordel dem på et brett med bakepapir med ca. fem centimeters avstand.

Forvarm ovnen til 150 grader og stek i 20 til 23 minutter, eller til kantene er gyllenbrune og kjernen fremdeles er myk.

Avkjøl på brett i ca. én time.

Foto: tookapic / Pixabay 

Tips! Du kan fryse ned ustekte cookies og steke dem senere uten å tine dem.

Denne saken ble først publisert av Henrik Olsen for InsideFlyer.dk

Forsidefoto: 272447 / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *