easyJet har etablert seg solid på Arlanda

arlanda

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

easyJet fortsetter å ekspandere ved Stockholm flyplass Arlanda, nå med tillegget av  non-stop ruten til London. Dette er den tredje ruten easyJet vil starte fra Stockholm Arlanda i løpet av ett år. Som et resultat av dette, betjener easyJet nå fire destinasjoner fra Stockholm: London, Milano, Lyon og Geneve.

Ruten starter opp i mars 2017, og får akkurat med seg påsketrafikken. Eller for deg som passasjer, muligheten til å nyte en vårhelg i London. London er det største reisemål for turister fra Stockholm Arlanda, og nå blir nok en rute lansert til dette populære reisemål med det britiske lavprisselskapet easyJet.

To tidligere kunngjøringer

Tidligere i år kunngjorde easyJet at de har valgt å legge to destinasjoner fra Stockholm Arlanda; henholdsvis Milano og Lyon. London vil dermed være den tredje destinasjonen som easyJet har annonsert i 2016.

easyJet vil etter dette fly til fire ulike destinasjoner fra Stockholm Arlanda inkludert Genève, en tidligere destinasjon.

«Vi er veldig glade for at easyJet, som et av Europas største flyselskap, fortsetter å investere i Stockholm. De har nå etablert flere ruter ved flyplassen vår i løpet av kort tid. Svenske passasjerer tilbys nå et økende antall destinasjoner fra lavprisselskapene fra Stockholm Arlanda»

Elizabeth Axtelius, Aviation Business Director i Swedavia.

«Tillegget av Stockholm som destinasjon er gode nyheter, for å tilby våre passasjerer i Storbritannia et nytt land å utforske og en ytterligere styrking av sommer destinasjonene vi tilbyr. Vi forventer at denne ruten blir populær på begge sider av Nordsjøen blant passasjerer som besøker de to hovedstedene «, sier Neil Slaven, Commercial Manager hos easyJet.

easyJet vil betjene Stockholm-London Luton ruten fire dager i uken året rundt, og starter den 26 mars 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *