Emirates kåret til verdens beste First Class i TripAdvisor Travelers’ Choice® Awards 2019

Emirates First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Emirates fikk utmerkelsen «Best First Class in the world» i årets TripAdvisor Travelers’ Choice awards for flyselskaper. Flyselskapet stakk også av med utmerkelsene «Best Regional Business Class Middle East» og «Best First Class Middle East».

Emirates er kanskje ikke kjent for å ha det best business class-produktet. Flyselskapet er imidlertid et av de som fortsatt satser på å levere et ledende produkt i første klasse. I forbindelse med årets TripAdvisor Travelers’ Choice awards for flyselskaper ble Emirates kåret til verdens beste First Class av TripAdvisors lesere. Tildelingen er basert på tilbakemeldinger og anmeldelser på reisenettstedet TripAdvisor de siste 12 månedene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Innovativ om bord-luksus

Emirates’ First Class har satt nye standarder for luksus i lufta. Flyselskapet var blant de første i markedet med private suiter, Shower Spa og et eget loungeområde om bord. Emirates nyeste First Class-produkt inkluderer lukkede private suiter inspirert av Mercedes-Benz, med blant annet skyvedører som går fra gulv til tak, myke skinnseter, high-tech kontrollpaneler og flere lysinnstillinger.

– Emirates’ First Class er en «end-to-end»-opplevelse. Det starter allerede før flyturen, med sjåførtjenesten som henter deg hjemme, de eksklusive innsjekkingsområdene på flyplassen og Emirates’ lounger. Det fortsetter med komforten og servicen du møter om bord, forteller Sir Tim Clark, President Emirates Airline. – Vi satte standarden for hvordan reiser på første klasse bør se ut for lenge siden, og investerer kontinuerlig i våre produkter og innovasjoner. Vi er derfor veldig fornøyd med at våre kunder anerkjenner vår unike First Class-opplevelse med denne prisen.

TripAdvisor Travelers’ Choice awards for flyselskaper

Foruten verdens beste flyselskap, har TripAdvisor også kåret de beste flyselskap basert på ulike regioner, land og serviceklasser. Du finner hele oversikten over verdens beste flyselskap på TripAdvisors nettside.

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *