Emirates med daglige avganger til Penang i Malaysia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 9. april i år kan norske reisende fly til Penang via Dubai og Singapore. Byen blir Emirates’ andre destinasjon i Malaysia.

Penang ligger på den nord-vestlige kysten av Malaysia og er landets nest mest befolkede by, og er blant annet verdenskjent for sin rike kulturarv og flotte arkitektur. Fra 9. april kan Emirates’ kunder fly til byen daglig.

Penang på UNESCOs verdensarvliste

Idylliske Penang består av både fastland og en øy som er forbundet med de to lengste broene i Malaysia. Penang er kjent for et pulserende flerkulturelt samfunn, moderne shopping og endeløse underholdningsalternativer, eksotisk mat og vakkert landskap. I Penang finner man en rekke turistattraksjoner i tillegg til vandregatene i gamlebyen Georgetown, som er på UNESCOs verdensarvliste. Penang er også et økonomisk kraftverk i Malaysia, og er en viktig handels- og industriby som forretningsreisende fra hele verden.

Via Dubai og Singapore

Ruten fra Oslo til Penang går via Dubai og Singapore, som gir norske reisende en gyllen mulighet til å utforske flere spennende destinasjoner i tillegg til Penang. Hva med å bruke et par dager i pulserende Singapore på veien?

Reiseruten Oslo – Penang, tur/retur i lokal tid fra 9. april

FlynummerFra/tilAvgangAnkomst
EK160Oslo/Dubai14:3023:20
EK348Dubai/Singapore02:3014:05
Singapore/Penang15:3517:15
EK349Penang/Singapore22:2023:50
Singapore/Dubai01:4004:55
EK159Dubai/Oslo07:2512:30

Øker malaysisk eksport

Med den nye ruten kan Emirates SkyCargo tilby opptil 15 tonn lastekapasitet på flyreisen. Dette gir malaysiske bedrifter muligheten til å øke eksporten av varer som elektroniske produkter andre forbrukervarer og reservedeler til andre næringer som luftfart, olje og gass samt fornybar energi. Malaysia importerer ofte varer som legemidler, klær, matvarer og friske blomster. Ruten til Penang vil også bidra med import- og eksportmuligheter for Singapore, og forbinder verden gjennom Dubai og mellom Singapore og Penang.

Emirates SkyCargo har lettet handelen mellom Malaysia og resten av verden siden 1996. I løpet av det siste regnskapsåret fraktet transportøren nær 23 000 tonn last på ruten til og fra Kuala Lumpur, 17 prosent opp fra året før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *