Anmeldelse: Etihad Lounge, Heathrow terminal 4

Etihad Lounge Heathrow terminal 4

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

«Liten, men perfekt utformet» er en god beskrivelse av Ethiad Lounge på Heathrow terminal 4. For de av dere som aldri har vært i en av Etihads lounger, kan jeg forsikre dere om at de er fantastiske. De er faktisk blant de beste flyplassloungene som finnes.

Etihad Lounge HeathrowEtihad Lounge på Heathrow terminal 4 er som sagt litt liten, men holder høy kvalitet. Loungen var faktisk veldig, veldig full da jeg besøkte den og det føltes nesten litt klaustrofobisk. Stille og rolig var det ikke, men loungen leverer mat og drikke av høy kvalitet, behagelige stoler, gode tilkoblingsmuligheter, et godt utvalg av magasiner og en spa-avdeling. Her er det ikke mye å pirke på.

Etihads loungetilbud gir absolutt inntrykk av at selskapet oppriktig anstrenger seg for å levere et høykvalitets premium-produkt. En liten detalj som ferskpresset appelsinjuice sier mye om kvalitetsfokuset.

Fasiliteter

Selv om lougen ikke er så veldig stor har den flere sitteområder å velge i. Her finnes to loungeområder og et større spiseområde i tilknytning til baren.

Loungeområdene har TV, aviser og et godt utvalg av kvalitetsmagasiner som The Economist og Time med flere. Her er det mye å ta seg til for å få tiden til å gå om høyhastighets WiFi ikke er nok. Stolene er behagelig og det er greit med plass mellom dem slik at man ikke blir alt for intim med andre besøkende. Den begrensede plassen gjør imidlertid at det kan være vanskelig å få sitteplass når det er mange gjester.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Etihad Louge har også et dedikert spa-område levert av Six Senses. Hit kan du gå når du har fått nok av treretters gourmetmåltider og gratis drinker, og dette tilbudet er selvfølgelig også gratis. MassasjeJeg benyttet anledningen til å prøve en 15 minutters massasje. Om det skulle være noen tvil, bildet til høyre er et arkivfoto. Undertegnede er ikke fullt så pen (og er mann).

Massasjerommet er avskjermet og behagelig, med avslappende stemningsmusikk av standard spatype. 15 minutter går fort og føles nesten litt symbolsk, men tilbudet er likevel et hyggelig gode.

Loungen har også flotte og svært rene bad- og dusjfasiliteter, med en renholder som hele tiden streber etter å holde området skinnende rent. Dusjen har godt vanntrykk og et bra utvalg av såpe og hårsjampo.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Mat og drikke

Baren er virkelig et høydepunkt. For rutinerte drankere er det bare å finne seg en stol i baren og ta for seg av utvalget. Om du er sulten eller vil ta det litt mer med ro er det ikke noe problem å bestille drinker fra betjeningen og få de levert der du sitter.

På matsiden er det a la carte-servering som gjelder med en rik meny og matretter av høy kvalitet. Du behøver bare å sette deg i restaurantområdet, så kommer det raskt noen og tar imot bestillingen din.

Porsjonene er kanskje litt små, men det er jo ingenting i veien for å be om påfyll! Maten med ble servert mistenkelig raskt, men det var ingenting å utsette på kvaliteten. Det smakte godt og var vakkert anrettet som du ser av bildene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I tillegg er det også en ganske rikholdig buffet, så om du ikke har fått nok etter restaurantbesøket er ikke matbaren langt unna. Buffeten har av andre tidvis fått kritikk for dårlig utvalg, men husk at loungen også har full a la carte-servering. Buffeten er naturlig nok ikke hovedfokuset her.

Selv om det var mange andre gjester i loungen, fikk jeg alltid uoppfordret oppmerksomhet fra betjeningen som ville forsikre seg om at jeg hadde alt jeg trengte. Servicen står til høyeste karakter.

Konklusjon

Jeg bare elsker denne loungen. Den er liten og det kan bli i overkant fullt noen ganger, men Etihad Lounge leverer likevel gjennomgående høy kvalitet. Utvalget av mat og drikke er bra, og spa-avdelingen er prikken over i-en.

Alt i alt er dette en lounge det er verdt å dra tidlig til flyplassen for å oppleve. Skal du i tillegg reise videre med Etihad i business class, slik jeg skulle, er det bare å glede seg.

Denne anmeldelsen ble opprinnelig publisert på vår søsterside, InsideFlyer.co.uk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *