Etihad spanderer første natt på hotell ved mellomlanding i Abu Dhabi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad tilbyr nå første natt på hotell gratis dersom du flyr med dem og mellomlander i Abu Dhabi for minst to netter. Destinasjonen din må følgelig være utenfor Abu Dhabi, og du må ha en tur/returbillett med Etihad

Kommentar

  1. Øyvind Sæthre sier

    Hei, spennende tilbud som i mine øyne kan være fristende for mange fra Norge.
    Selv om de ikke flyr fra Norge har de avtaler med blant andre KLM, Air France, Air Berlin og Brussel slik at reisende fra Trondheim og sørover kan få gjennomgående billetter til greie priser med et stopp i Europa og så rett til Abu Dhabi. Mix av Gateway i Europa gjør at det også er lett å finne greie ruter til greie priser. Etihad er også et selskap som ut fra min erfaring har hakket bedre service enn Qatar og Emirates, så fra Vestlandet til Asia, Australia og kanskje sørlige Afrika er dette en komfortabel måte å kombinere to spennende reisemål.
    For de som samler miles hos Flying Blue kan man også nyte Etihad med KL og AF-prefiks og på den måten få poengene sine der (men da gjelder vel sikker ikke dette tilbudet på overnatting). Med KL/AF-billett kan også en vei via Abu Dhabi kombineres med for eksempel Kuala Lumpur eller Guangzou.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *