Etihad spanderer første natt på hotell ved mellomlanding i Abu Dhabi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad tilbyr nå første natt på hotell gratis dersom du flyr med dem og mellomlander i Abu Dhabi for minst to netter. Destinasjonen din må følgelig være utenfor Abu Dhabi, og du må ha en tur/returbillett med Etihad. Dette er nok et stunt for å lokke flere turister til å utforske Abu Dhabi istedet for å bare hoppe på første og beste fly videre. Nå er kansje ikke Etihad det mest naturlige valget for nordmenn som skal lenger enn Abu Dhabi, siden de foreløpig ikke har noen direkteruter fra Oslo, men dette tilbudet kan kanskje gi et incentiv til å ta en liten omvei? Det blir interessant å se om Emirates følger etter med tilsvarende tilbud i Dubai. Emirates begynner som kjent å fly fra Oslo 02. september i år.

I tillegg til første natt gratis, tilbys det 2-for-1-aktiviteter. Her er en oversikt fra Etihad:

EY stopover

Les vilkårene og benytt deg av dette tilbudet gjennom denne linken.

Les om Etihads lojalitetsprogram Etihad Guest her.

Les om Etihad Business Class her, og Etihad Diamond First Class her.

 

Hva tenker du om dette tilbudet?

Ville dette fått deg til å ta et par netter i Abu Dhabi, eller skal det mer til?
Si din mening i kommentarfeltet nedenfor, eller i vårt forum.

Kommentar

  1. Øyvind Sæthre sier

    Hei, spennende tilbud som i mine øyne kan være fristende for mange fra Norge.
    Selv om de ikke flyr fra Norge har de avtaler med blant andre KLM, Air France, Air Berlin og Brussel slik at reisende fra Trondheim og sørover kan få gjennomgående billetter til greie priser med et stopp i Europa og så rett til Abu Dhabi. Mix av Gateway i Europa gjør at det også er lett å finne greie ruter til greie priser. Etihad er også et selskap som ut fra min erfaring har hakket bedre service enn Qatar og Emirates, så fra Vestlandet til Asia, Australia og kanskje sørlige Afrika er dette en komfortabel måte å kombinere to spennende reisemål.
    For de som samler miles hos Flying Blue kan man også nyte Etihad med KL og AF-prefiks og på den måten få poengene sine der (men da gjelder vel sikker ikke dette tilbudet på overnatting). Med KL/AF-billett kan også en vei via Abu Dhabi kombineres med for eksempel Kuala Lumpur eller Guangzou.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *