Få gullkort hos Etihad Airways gjennom status match

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad Airways tilbyr i en begrenset periode å gi deg gratis gullkort i sitt lojalitetsprogram Etihad Guest, dersom du allerede har gullkort hos et annet flyselskap. Dette fenomenet er kjent under betegnelsen «status match», og dukker opp med jevne mellomrom hos ulike flyselskaper og hotellkjeder.

EY Gold

I dette tilfellet matcher Etihad gullkort fra et hvilket som helst annet flyselskap, mot at du sender inn dokumentasjon på at du faktisk har et gullkort. Dokumentasjonen som kreves er et scannet bilde av ditt gullkort, samt siste kontoutskrift fra programmet du har gullkort i. Dokumentasjonen må sendes på epost til guesttiermatch@etihad.ae innen 22. februar.

Etihad Guest Gold er deres nest høyese nivå, etter Etihad Guest Gold Elite. Her er en oversikt over de ulike nivåene og deres fordeler:

EY tiers

 

En detaljert oversikt over alle fordelene med Etihad Guest Gold kan du finne ved å klikke på denne linken.

Prosessen for å få gullkortet er beskrevet her.

Etihad forbeholder seg retten til å bestemme hvem som får gullkort, så det er ikke nødvendigvis gitt at søknaden din godkjennes. De vil trolig se på kontoutskriften fra ditt nåværende bonusprogram for å sjekke om det er tilstrekkelig med aktivitet på det, og at du for eksempel ikke bare har fått din gullstatus gjennom status match fra andre programmer.

Hvis du forsøker deg på en status match, så fortell oss gjerne hvordan det gikk i vårt forum.

 OBS: Etter at denne artikkelen ble publisert, har Etihad endret kriteriene for status match. Nå må man være «basert» i De Forente Arabiske Emirater for å matche til gullkort. Dette betyr trolig at du må ha en adresse i Emiratene. Hvis du kjenner noen som bor der kan du muligens «låne» deres adresse. Fortell oss gjerne i såfall hvordan det gikk.

 

Kommentar

 1. Espen sier

  Det står: If you are based in the UAE and have a gold or a higher-tiered card with any other airline loyalty programme, we’ll match it with a complimentary Etihad Guest Gold card*!

  Så da spørs det gitt…..

 2. Henning sier

  Takk for at du gjorde oss oppmerksom på det! Etihad har faktisk endret kriteriene. Artikkelen er nå oppdatert i henhold.

 3. Jan sier

  Det burde vel gå greit å bare skrive inn en jallaadresse i UAE for å bli godkjent, før man skifter addressen når man blir matcha. Har ihvertfall gjort dette selv- skal se hvordan det går og melde tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *