Finnair og Widerøe utvider samarbeidet ytterligere

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I høst annonserte Finnair at de i samarbeid med Widerøe åpner nye ruter fra Helsinki til Bergen og Tromsø. Nå utvider flyselskapene samarbeidet ytterligere, og gjennom en ny codeshare-avtale får reisende enda bedre forbindelser både til og fra Norge.

Finnair er inne i sin største vekstperiode noensinne, og en viktig del av ekspansjonen er å utvide nettverket mellom Norden og Østen. Nordmenn elsker å reise østover, og Norden blir dessuten stadig mer populært som reisemål. Samarbeidet med Widerøe vil bidra til å styrke dette ytterligere.

Widerøe er Nordens største regionale flyselskap, og gjennom den nye avtalen utvider Finnair nettverket sitt med ni nye destinasjoner i Norge. Finnairs AY-kode blir lagt til på flere av rutene som Widerøe drifter på Finnairs nåværende destinasjoner i Norge.

Robert Lønnblad, Sjef i Finnair Skandinavia sier følgende:

Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet vårt med Widerøe. For oss betyr det at vi kan knytte enda flere norske destinasjoner til nettverket vårt. Dette er ikke minst gode nyheter for norske reisende som nå får både flere og bedre forbindelser til våre 19 destinasjoner i Asia, våre syv i Nord-Amerika og over hundre destinasjoner i Europa

Widerøe drifter Finnairs flygninger mellom Helsinki og Bergen og Tromsø, og gjennom den nye avtalen blir Widerøes WF-kode lagt til på disse rutene.

Christian Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe:

Det nye samarbeidet med Finnair gir oss en fantastisk mulighet til å styrke både vår egen posisjon, og ikke minst den norske turistindustrien. Et av våre viktigste fokusområder er å bringe Lofoten ut til resten av verden, for ikke å glemme nordlyset som også er veldig populært. Nå som de reisende også kan booke seg inn hos oss gjennom Finnair, vil distribusjonen øke betraktelig

Lönnblad forteller at satsningen ikke bare legger bedre til rette for å frakte reiseglade nordmenn rundt i verden – den gjør også Norden mer tilgjengelig for asiatiske reisende:

Lønnblad legger til:

Norden øker i popularitet, spesielt blant asiatiske reisende, og Norge med sine historiske attraksjoner og mektige landskap er et populært og eksotisk reisemål for utenlandske turister

Fra og med i dag, 15. mai, kan reisende med Finnair til Oslo enkelt fly videre med Widerøe til Ørsta-Volda, Leknes, Svolvær og Stokmarknes. Fra Stokmarknes, kan reisende fly videre til Tromsø og Kirkenes, og fra Bergen til Molde, Kristiansund, Bodø og Tromsø,– samt Billund i Danmark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *