Finnair øker kapasiteten til Japan neste år

Tokyo, Japan

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair øker kapasiteten til Japan ytterligere og starter daglige flygninger Tokyo Haneda sommeren 2020. Den nye ruten kommer i tillegg til selskapets to daglige avganger til Narita.

En stor fordel med å fly til Haneda er avstanden mellom byen og flyplassen, som ligger nesten midt i sentrum. Den nye ruten blir en del av codeshare-samarbeidet mellom Finnair og Japan Airlines, som har mange ruter fra Haneda til andre destinasjoner i Japan.

Tokyo Haneda

Flere alternativer og mer fleksibilitet

– Finnair har flydd mellom Finland og Japan i mer enn 35 år. Med den nye ruten kan vi tilby forbindelser mellom Tokyo og mer enn 100 destinasjoner i Europa, sier Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair. – Vi har også en sterk forpliktelse ovenfor Narita-flyplassen og vil oppretthold våre flygninger dit.

Finnair Airbus A350
Vi har tidligere testet Finnairs Business Class, som du kan lese mer om her.

Den nye ruten skal flys med Airbus A350 og vil etter planen være en nattflyging og komplementerer derfor Finnairs morgenavganger fra Narita. Dette vil gi flere alternativer og mer fleksibilitet for passasjerene. Avgangstidspunktet fra Helsinki er foreløpig kl. 00:50, med retur fra Tokyo kl. 01:35. Dette kan imidlertid endre seg før ruteåpning da tilgangen på slotter på Haneda er begrenset.

God forbindelser fra Norge

Foruten Oslo Lufthavn har Finnair har det siste året etablert flere direkteruter fra andre norske byer, blant annet Trondheim og Bergen. Finnair har derfor blitt et godt alternativ for reiser østover. Selskapet betjener totalt fire destinasjoner i Japan, som er Finnairs største marked utenom Finland. Fra og med 15. desember vil Finnair også fly til Sapporo i Hakkaido.

Forsidefoto: cegoh / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *