Nordic Choice Hotels’ oppkjøp av Kämp Collection Hotels er formalisert

Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels sitt oppkjøpet av Kämp Collection Hotels er nå formalisert

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Konkurransetilsynet i Finland har nå godkjent Nordic Choice Hotels oppkjøp av Kämp Collection Hotels. Den nye eieren ønsker å øke hotelltilbudet i Helsinki og legge til rette for ytterligere 2000 rom.

– Min drøm om å være en del av Kämps fremtid er nå blitt en realitet. Fra nå av er Kämp og Nordic Choice Hotels ett team, og jeg er overbevist om at dette er starten på noe veldig flott og spennende, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels og eier av Kämp Collection Hotels.

Laura Tarkka, CEO hos Kämp Collection Hotels, sier at samarbeidet med de nye eierne har gått smertefritt og at selskapene har like verdier. I følge Tarkka gir den nye eieren nye muligheter til å utvikle servicetilbudet ytterligere.

– Vi ønsker å utvide luksusopplevelsen enda mer, og vil derfor gå i gang med å renovere Kämp Brasserie & Bar og Klaus K Hotel, forteller Tarkka.

Hotel Kämp i Helsinki, Finland.
Hotel Kämp i Helsinki, Finland. Foto: Hotel Kämp

Dette er bare starten

Mens Kämp Collection Hotels er kjent for sine luksushotell i Finland, er Nordic Choice Hotels nordisk tilbyder av en rekke ulike overnattingstilbud. Dette inkluderer alt fra fullservice til budsjetthotell. I september offentliggjorde Petter A. Stordalen at selskapet skal bygge to nye hotell på Helsinki flyplass, som vil bli det største hotellprosjektet i Finland noensinne. Hotellene åpner i 2023 og prosjektet vil koste 120 millioner Euro.

Stordalen ser et stort vekstpotensiale i Helsinkis overnattingsmarked.

– Dette er bare starten! Målet er å nå 25-30 prosent markedsandel i alle hovedstedene i Norden. Derfor vil jeg øke hotelltilbudet i Helsinki med 2000 rom. Helsinkis vekstpotensiale som reisedestinasjon er stort. Jeg er spent og glad for å eie fantastiske hotell i Finlands hovedstad, sier Stordalen.

Etter oppkjøpet av Kämp Collection Hotels eier Nordic Choice Hotels over 200 hotell i de nordiske landene. Kämp CEO Laura Tarkka tror at å være en del av Nordic Choice Hotels gjør livet lettere for reiseglade gjester.

– Vi er del av storfamilien nå, så hvis gjestene trives hos oss i Helsinki, er det store sjanser for at de også vil trives med å bo hos oss i andre nordiske land. Dette går selvsagt begge veier – reisende i andre nordiske land vil nå forhåpentligvis finne frem til oss på en enklere måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *