Fly Qatar A380 i Business og få sølvkort på kjøpet!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som et lanseringstilbud ifbm. introduksjonen av Airbus A380 på ruten London – Doha tilbyr Qatar Airways følgende fordeler om du flyr i tidsrommet 10. oktober – 9. november 2014:

– Doble Qmiles (Qatar Privilege Club poeng. Disse teller ikke mot status)
– Sølvkort i Qatar Privilege Club om du fullfører en tur/retur i «Premium Class» (Business eller First)
– Mulighet for å velge økonomiseter i 2. etasje om du er Privilege Club Silver, Gold eller Platinum. På Qatar’s A380 er hele førsteetasje økonomiklasse og kun en svært liten del av øvre kabin.

Prisene for både Business Class og Økonomiklasse er imidlertid ikke spesielt rimelige og du må regne med å betale i overkant av 30.000 kroner for en tur/retur foran gardinen, og litt over 7000 for å sitte bak. Om du vil drikke den beste champagnen og slå på stortromma kan 45 laken sende deg tur/retur i First!

Reiser du i de to dyreste klassene får du, i tillegg til god mat og gode seter, tilgang til det Qatar omtaler som sin «lounge» ombord, og som ser slik ut:

a380-qatar-lounge

Sølvkort i Privilege Club
Om du benytter deg av tilbudet og får sølvkort i Qatars Privilege Club vil du få et medlemsnivå i oneworld som tilsvarer oneworld ruby. Dette vil gi deg bla. innsjekk på businesskranker og mulighet for tidligere å velge seter uansett flyselskap i alliansen. Om du flyr med Qatar vil du i tillegg få flere Qmiles (25%), tilgang til Sølvlounge i Doha, samt utvalgte Business Class lounger på andre flyplasser, mulighet for ekstra bagasje og prioritert ombordstigning for å nevne de viktigste fordelene.

Er så tilbudet verdt å benytte seg av? Om du uansett skal til Emiratene i tidsrommet kan det kanskje være verdt å ta turen innom London først (om ikke annet for å bare oppleve en ny flytype og for å tjene noen ekstra Qmiles), men tilbudet er ikke verdt en tur i seg selv så vidt vi kan bedømme. Vi ser likevel sterkt frem til å få prøvd A380 med Qatars farger, da flyet ser meget innbydende ut og erfaringene våre med Qatar hittil har vært meget gode.

Her kan du lese mer om «Qatar Airbus A380«, samt alle detaljer om tilbudet på «Qatar Airways Nettsider«.

Vi på Bonusfeber har (selvsagt) aldri testet Qatar sin A380 ettersom denne er flunkende ny, men les gjerne våre tidligere tester av selskapet:
Qatar Airways – Business Class (Boeing 787)
Qatar Airways – Business Class (Airbus A330)
Qatar Airways – First Class

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *