FlyViking satser på flyvninger i flere byer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

FlyViking har gjennom det siste året arbeidet intenst for å etablere et konkurransedyktig alternativ for regionalnettet i Norge. Selskapet forventer å ha endelig lisens på plass i første del av februar, med oppstart av flyvninger i slutten av kvartalet.

I første omgang starter vi flyvninger mellom byene Hammerfest, Alta, Tromsø og Bodø, men vil fortløpende vurdere nye ruter, herunder fra Vadsø, Kirkenes, Mo i Rana, Sandnessjøen, Brønnøysund, Ørsta/Volda og Oslo. Andre flyplasser kan også være aktuelle.

1 maskin

I første omgang vil selskapet fly med DHC8, 39 seter, men ser også på nyere jetmaskiner med større kapasitet for lengre ruter.

Selskapet vil i løpet av kort tid starte salg av billetter og som det vil fremgå av vår bookingtjeneste, vil våre priser være svært konkurransedyktige og vi ser frem til å kunne bidra til å gjøre flyreiser både  enklere og billigere, til glede for den enkelte og de lokalsamfunn som dette berører.

Om FlyViking

FlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser I Norge.
Vår initielle flypark vil være basert på DHC8, dette er en serie maskiner vél tilpasset regionale flyplassers banelengde og topografi.
FlyViking eies av Viking Air Norway AS, som igjen er eiet av et antall aksjonærer med Ola OK Giæver jr, grunnlegger og styrets leder, som største aksjonær.

Kilde: Pressemelding Flyviking

Foto: NRK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *