Forbrukere mener at Nordic Choice Hotels er best i bransjen på bærekraft

Sustainable Brand Index 2021

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels har av forbrukere blitt kåret som den den mest bærekraftige merkevaren blant landets hotellkjeder i den årlige kåringen Sustainable Brand Index.

Sustainable Brand Index er Europas største uavhengige merkevarestudie med fokus på bærekraft. Mellom november 2020 og februar 2021 ble 60 000 respondenter intervjuet om kjennskapen deres til bærekraftsarbeidet til 254 merkevarer. Minst 1000 tilfeldige utvalgte respondenter ble spurt om hver merkevare. Sustainable Brand Index ble grunnlagt i 2011 i Sverige og gjennomføres nå årlig i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland, Estland, Latvia og Litauen.

At de som betyr aller mest for oss, nemlig gjestene våre, legger merke til og mener at vi er den mest bærekraftige hotellkjeden i Norge gjør oss veldig stolt. I Nordic Choice Hotels jobber vi for å gi gjestene den mest bærekraftig hotellopplevelsen, og det betyr ekstra mye å få denne utmerkelsen etter et svært krevende år hvor vi og hele bransjen ikke har kunnet drive som normalt på grunn av en verdensomspennende pandemi. Vi har flere spennende bærekraftprosjekter på trappene, og dette er en skikkelig motivasjonsboost for det videre arbeidet.

Harald Bjugstad-Holm, direktør for bærekraft i Nordic Choice Hotels.

Danmark: Comwell Hotels har av forbrukere blitt kåret som den den mest bærekraftige merkevaren blant landets hotellkjeder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *