Årets segment run TRD <-> ??? Forslag mottas med takk!

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av lMartin, 19. juli 2016.

 1. lMartin

  lMartin Jeg var ung og trengte poengene! Redaktør

  Innlegg:
  1,211
  Likes mottatt:
  2,415
  Bonuspoeng:
  113
  I år som i fjor kommer jeg i utgangspunktet til å trenge en sr for å sikre gullkortet for neste periode. Nå er kona blitt godt vant med fast track og lounge tilgang når vi er på tur sammen så hun pusher også på for at jeg skal sikre en ny periode :)

  I fjor ble det TRD - OSL -CPH - HAM - CPH - OSL - TRD. Det ser ut som dette er det beste alternativet i år også for flest antall segmenter for lavest mulig pris (rundt 1750 i go), men jeg tar gjerne et annet reisemål for forandringens skyld. Jeg har lett opp og ned, men sliter med å finne noe som er like attraktivt som TRD <-> HAM.

  Noen som har noen forslag til hvilke destinasjoner jeg bør søke på? Tenker å ta turen en eller annen gang mellom 15.8 og 30.9.
   
 2. geddi

  geddi Senior Medlem

  Innlegg:
  956
  Likes mottatt:
  1,419
  Bonuspoeng:
  93
  DUS og GDN er to andre destinasjoner hvor det er gode muligheter for 6 legs på en t/r. Kanskje også TXL. STR har også gode muligheter for 6 legs, men prisen er kanskje noe høyere?
   
 3. Are

  Are EBD - Eurobonusekspert? InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  9,402
  Likes mottatt:
  10,538
  Bonuspoeng:
  113
  Trd-osl-arn-hel ?
   
 4. lMartin

  lMartin Jeg var ung og trengte poengene! Redaktør

  Innlegg:
  1,211
  Likes mottatt:
  2,415
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg kommer ikke ned på samme pris på TRD - HAM på noen av disse, men både GDN og HEL ser ut til å være helt greie alternativer. HEL gir riktignok noen færre poeng, men i Go er det jo ikke noe å skryte av uansett. TXL er heller ikke utelukket. Det er litt dyrere, men frekvensen på avgangene er såpass høy at jeg kan gjøre unna hele turen på under 12 timer uten å alt for mye tidspress på noen av flyplassene.

  Tusen takk for forslagene, livet mitt hadde vært fattigere uten dette fantastiske forumet :)
   
  Travellingalf and watchaddicted like this.

Del denne siden