Ønske om å reise verden rundt i luksus?

Tråd i 'Nyheter' startet av Kimmam, 14. mars 2014.

 1. Kimmam

  Kimmam Medlem

  Innlegg:
  69
  Likes mottatt:
  33
  Bonuspoeng:
  18
  Da har du sjansen nå! LTI (Luxury Travel Intelligence) søker nå en person, eller et par, som kan ta på seg "jobben" med å reise verden rundt i et helt år for å besøke luksushoteller, restauranter og generelt leve det gode liv. De(n) heldige får 1 million USD til rådighet, noe som bør holde en lang vei. Det dekker derimot ikke lommepenger, så en liten sum penger må man ha spart opp på egenhånd.

  Av destinasjoner som er aktuelle å besøke, listes bl.a. Venezia, Buenos Aires og Miami opp.

  Det som kreves av deg er at du skriver gode, veldetaljerte og omfattende rapporter fra hvert sted som besøkes. Målet for dette "stuntet" er nemlig å bistå LTI og fungere som en (heldig) utsendt. Alt skal skje inkognito, så det kreves at man er diskret. Siden man skal oppholde seg sammen med "piffen" så er det også et krav at man har god etikette og er komfortabel i sosiale sammenhenger. Andre krav er at man er glad i å reise og at man har reist en del fra før. Sans for god mat og drikke og uteliv, samt ønske om å oppleve ulike kulturer er andre kvaliteter en utvalgt må innha.

  Les mer og meld deg på her (krever at man oppgir e-postadressen sin).

  Lykke til!

  PS: Hvis dette hørtes litt for omfattende ut, så søker vi på bonusfeber også skribenter. Liker du å reise og ønsker å dele dine opplevelser med oss er du hjertelig velkommen til å søke. Vi kan derimot ikke love luksusturer og milioner av kroner til disposisjon, men mulighet til å vinne premier og liknende i forskjellige konkurranser :)
   
 2. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,554
  Likes mottatt:
  6,521
  Bonuspoeng:
  183
  Hørtes ut som en jobb for "Mons" det der. :)
   

Del denne siden