Ønsker hjelp til CT-reise til Maldivene

Tråd i 'Bonushjelp' startet av Trykkern, 23. des 2019.

 1. Trykkern

  Trykkern Medlem

  Innlegg:
  102
  Likes mottatt:
  39
  Bonuspoeng:
  28
  Heisann godtfolk! Nå har vi sanket og spart poeng i snart to år og vil gjerne komme oss en tur til Maldivene neste sommer. Vi er en familie på to voksne og to barn (9 og 11 ved avreise) og har to stk. CT'er og 500K+ med poeng. Vi er avhengige av å kunne reise innenfor uke 27-30 pga. jobb. (27.06-26-07) Ønsker 2, helst 3 ukers varighet. Kan noen her hjelpe oss med å finne dette? First er selvsagt topp men skjønner at det er vanskelig så business er greit nok. Jeg har ikke noe abonnement på AF eller EF ennå men ordner dette om nødvendig. Dette er vår første tur med CT så all hjelp tas i mot med takknemlighet. Lover grundig reisebrev til forumet om vi får til dette, og betaler gjerne for tjenesten med en flaske bobler etter ønske eller hva som anses å være et rimelig honorar...
   
 2. OttoL

  OttoL Veteran

  Innlegg:
  3,467
  Likes mottatt:
  8,600
  Bonuspoeng:
  183
  Tror ikke det blir veldig lett. Eneste *A som flyr til Maldivene er Turkish og Singapore. Sjekket raskt noen datoer på SIN-MLE, og det var kun ledig i eco på noen få datoer.

  Et alternativ kan derfor være å bestille CT til for eksempel Singapore (med et par netter der som jo aldri er feil) og så fly videre med kjøpt billett hos SQ (bare litt over 4 timer). Dessverre er det nok ikke mye ledig i biz fra Europa til Singapore for 4 stykker i juni/juli. Det har jeg dog ikke sjekket, men du trenger ikke awardfares for det. Bare å logge seg inn på: https://www.sas.no/eurobonus/star-alliance-award-trips/ og legge inn OSL-SIN på de aktuelle datoene.

  Siste alternativ er jo selvfølgelig å bestille poengreise i eco (som er ledig på de datoene du skrev), men det er jo litt kjipt å bruke CT på det. Dog er jo Singapore helt ok i eco iallfall.
   
  induktans liker dette
 3. Nuvolari

  Nuvolari Aktivt Medlem

  Innlegg:
  259
  Likes mottatt:
  145
  Bonuspoeng:
  43
  Masse ledig for 4 pers lhr-sin med SQ i c (biz) i juli.
   
 4. snus_mumrikken

  snus_mumrikken Senior Medlem

  Innlegg:
  1,131
  Likes mottatt:
  4,397
  Bonuspoeng:
  113
  Ser ut som det går og sy sammen:
  SQ-C til Singapore og så må ein ha SQ økonomi defrå til Maldivene.
  Men ein set sjølvsagt opp varsel slik at det moglegens dukkar opp seter i C til maldivene også. SQ slepper ofte eindel C seter 2-3veker før avgang.
   
 5. A346

  A346 Medlem

  Innlegg:
  123
  Likes mottatt:
  180
  Bonuspoeng:
  43
  Hva med å fly OSL-LHR/CDG/ZRH/CPH/ARN/FRA/MUC/AMS/FCO/MAN/MXP-SIN-CMB med SQ i C? Med riktig agent blir poengprisen også rimeligere enn kun å fly til SIN, siden det er i en annen sone. Fra CMB er det kun én times flytur til MLE. UL flyr billig mange ganger om dagen.

  PS: Personlig synes jeg 2-3 uker på Maldivene høres ut som minst en uke for mye. Det er tross alt ikke så mye å gjøre der, selv om det er feiende flott på øyene. Ved å kombinere med noen dager på Sri Lanka, så får dere det beste fra to verdener og garantert en ferie barn og voksne vil huske lenge!
   
  trygveat liker dette
 6. Boleole

  Boleole Aktivt Medlem

  Innlegg:
  335
  Likes mottatt:
  137
  Bonuspoeng:
  43
  Skal selv til maldivene i juli. Vi har open jaw, så flyr til sin på ct og hjem fra mle på ct. Skal da være to uker i sin/kul og 11 dager på mle. Fikk faktisk billigere hjemreise (poeng) fordi vi reiser fra mle som er billigere sone. Booker kul-mle utenom.
   

Del denne siden