2 nye Scandic hoteller åpnet denne uken

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av EB, 03. mai 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  434
  Bonuspoeng:
  63
  Onsdag åpnet Scandic Stavanger City i østre del av sentrum. Stort hotel og med det som ser ut som en flott restaurant - kan virke som om "nye" Scandic satser på mat. I går åpnet så Scandic Ørnen i Bergen - hotellet som er det første tidligere Rica hotellet som blir omprofilert. Dette blir Bergens storstue:)

  I tillegg åpnet vel også Scandic nytt hotel og et nytt brand i Stockholm i går. HTL- kjeden skal vokse og det er vel ikke unaturlig at noen Rica hoteller her til lands vil inngå i denne kjeden.
   
 2. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,483
  Likes mottatt:
  1,327
  Bonuspoeng:
  113
  Hæ, endret de navnet til Scandic Ørnen rett før åpningen i går da? Har vært masse profilering av Rica Ørnen siste 6 måneder, det var litt snodig. Men da er kanskje integreringen kommet litt lenger på vei, er mest spent på hvordan det nye bonusprogrammet blir seende ut.
   
 3. Islending

  Islending Senior Medlem

  Innlegg:
  569
  Likes mottatt:
  498
  Bonuspoeng:
  63
  Det jeg lurer på er, vil opptjening av poeng gjelde som Rica eller Scandic? Jeg bestilte rom gjennom Rica med LO-favør-rate som var mye billigere enn standard-raten til neste helg.

  Info fra SAS.no:

  Rica:
  Scandic:
   
 4. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  434
  Bonuspoeng:
  63
  Navneendringen kom såpass sent at det fortsatt er snakk om et Rica hotel drift/systemmessig. Kun navnet som er endret - og man booker via www.rica.no
   
  Last edited: 04. mai 2014
  Islending liker dette

Del denne siden