3 uker med leiebil i LA hvem bør jeg leie fra.

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av Fredrik81, 09. mars 2016.

 1. Fredrik81

  Fredrik81 EBG BA Sølv og HHGull

  Innlegg:
  2,559
  Likes mottatt:
  2,072
  Bonuspoeng:
  113
  Ser etter leiebil i LA for 3 uker i sommer. Slik jeg forstår så skal Amex dekke egenandelen. Planen er å bruke Expedia med viatrumf og leie en stor god familie bil. Amex har samarbeid med hertz, men da kun om jeg handler direkte fra hertz. Er det noen som har erfaringer og/eller bedre forslag.
   
 2. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,114
  Bonuspoeng:
  113
  Du bør nesten vurdere å kjøpe en bil -
  Nei jeg hadde vel gått for Avis, kanskje delt opp i 2 perioder
   
 3. MIkrovegas

  MIkrovegas Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Likes mottatt:
  213
  Bonuspoeng:
  43
  Min personlige favoritt er å vente til Avis har neste Eurobonuskampanje, pleier å være: lei bil i 2-4 dager og få 4000 poeng, hvis du legger inn mest mulige bytter under turen så blir det en del poeng av det.. Meld deg eventuelt inn i avis preferred før du bestiller, da går byttene veldig kjapt.
   
 4. RoadKing

  RoadKing Senior Medlem

  Innlegg:
  5,919
  Likes mottatt:
  6,322
  Bonuspoeng:
  113
  finn.no. Du får likevel bil på Hertz eller Avis om du vil, men til en helt annen pris.
   
 5. Fredrik81

  Fredrik81 EBG BA Sølv og HHGull

  Innlegg:
  2,559
  Likes mottatt:
  2,072
  Bonuspoeng:
  113
  Ser noen blir er litt billigere, men om jeg trekker fra 10,5% i trumf hos expedia, så fant jeg ingen som var billigere.
   
 6. kosvines

  kosvines Senior Medlem

  Innlegg:
  543
  Likes mottatt:
  274
  Bonuspoeng:
  63
  Du kan også bruke AWD kode J046300 hos Avis. Pleier ofte å gi god rabatt. Er tilgjengelig for alle Europeiske statsborgere som leier i USA.
   
  Fredrik81 liker dette
 7. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,545
  Likes mottatt:
  1,771
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg har alltid brukt rentalcars.com for leiebil i USA. Da kan du velge mellom de ulike selskapene til ytterst gunstige priser og betingelser. Jeg tror de har droppet egenandelsforsikringen for USA, men til gjengjeld dekker Amex' reiseforsikring denne (samt enkelte andre reiseforsikringer, type Sparebank 1 Topp mv.). Hvis du har Amex Platinum, så tror jeg du får Hertz Gold Plus Five-Star (såvidt jeg kunne forstå på Amex' sider?), og i alle tilfeller kan du alltids få statusmatchet fra EBG eller EBD (eller andre FF-programmer).

  Forrige gang jeg var i LA, leide jeg bil med Hertz i to runder (hvorav den siste med levering av bilen i gudsforlatte Utah, med et enveisgebyr på 500 dollar eller noe som straff). Leide via Rentalcars.com, fikk lagt inn Gold Plus Five-Star i bookingen via Hertz i Norge og kunne velge fritt mellom en del lekre kjøretøy. Dessverre måtte muligheten til å cruise langs US1 i en av cabrioletene som sto oppstilt der ofres for en SUV på størrelse med et militært transportkjøretøy som følge av at vi var fire stykker. Jaja.

  Men, altså, det korte av det lange: Jeg anbefaler Rentalcars.com, og hvis du har eller kan skaffe status hos Hertz (eller for den saks skyld Sixt eller Avis), så får du normalt brukt denne til en oppgradering av kjøretøy eller andre fordeler.
   
  Fredrik81 liker dette

Del denne siden